baby22
|
Pozdravljeni, nekaj me zanima, če je med vami katera taka, ki je pri prvi nosečnosti imela PREEKLAMPSIJO(povišan pritisk) in je potem ponovno zanosila???zanima me ali se je pri drugi nosečnosti tudi pojavila P.ali ne? jaz sem namreč pri svoji prvi nosečnosti pri 23 letih, doživela PREEKLAMPSIJO, pa zanjo sploh nisem vedela, potekalo pa je nekako tako v 34.tednu sem bila na g.pregledu, kjer mi je g.rekla da imam malo povišan pritisk 165/80 in da naj pridem v pon.v porodnišnico, na neke preiskave... da pa je drugače vse vredu... naslednjega dne se spomnim le do 12.h, vem da sem bila na občini in urejala za porodniško, ko sem prišla domov me je nenadoma močno začela boleti glava, potem sem baje padla v nezavest in po zdravniškem sodelovanju (ko so mi v rešilcu dali APAURIN) še v komo. sledil je carski rez in upanje, da se zbudim iz kome.v komi sem bila dva dni...z malčkom je bilo vse uredu, le na teži je moral pridobiti, saj je tehtal le 1430 g.in to v 34.tednu. ko sem kaasneje brala vse izvide sem izvedela, da moj od 27.tedna sploh ni pridobival na teži... g.mi je pa rekla samo da po tem da je bolj majhen in drobcan sklepa, da je ... no pa ni bila, bil je ... z njim je vse uredu, morda se celo predobro razvija, glede na domene zdravnikov, da naj bi imel cerebralno paralizo, da ne bo mogel hoditi, da bo manjši od vrstnikov, da bo zaostal...... pa je večji od svojih vrstnikov in "zaenkrat" je z njim vse uredu!!! no zdaj pa k bistvu; moj otročiček je zdaj star 17mesecev, in v meni se je prebudila želja po drugem , pa me je ZEEELOO strah, da se mi nebi ponovilo,kar se mi je zgodilo! nova g.mi je namreč rekla, da sva imela ZEELOO VELIKO SREČO, da sva OBA preživela in da je vse uredu. da pa je za vse kriva prejšnja g.saj bi v urinu morala vedeti da nekaj ni uredu z mano... "upam" da ima katera take izkušnje,ali podobno zgodbo, bi bila zelo vesela,prav tako bi bila vesela vsakršnih nasvetov(česa se moram paziti,...), napotkov,... kajti res si želim in da bo vse UREDU z mano in novim ! hvala za nasvete in vaše zgodbe
< Sporočilo je popravil Teni RR -- 11.11.2007 6:50:52 >