Anonimen -> RE: Pravi prijatelji so redkost (10.11.2007 19:51:16)
|
Jaz imam kar dobro porihtane te zadeve- ločene imam "prave prijatelje" (ki mi največ pomenijo), "kolege" ( za družbo), "znance" (s katerimi se vidimo tu pa tam, in gremo žurat ali pa na pijačko, in se vredu zastopimo), "bivše prijatelje in fante" (zakaj so bivši,ne bi zgubljala besed- s temi se večinoma pozdravim, ali pa še to ne), in "kao znance" (te le pozdravim). Prijatelji so zame prava redkost. Sploh tisti ta'pravi. V tem trenutku imam samo enega ta'pravega prijatelja. Moškega spola. Vse si zaupama, vedno si stojima ob strani. Pogosto se slišima, z njim več govorim, kot s kakšno žensko. Je moj zaščitnih, poslušalec, rama na kateri lahko jokam, zabava- in še 1001 stvar,v enem. Zelo ga imam rada. Tudi z njegovo novo punco se izjemno dobro razumem, in na dobri poti sma, da tudi ona postane moja prijateljica. Prijatelj je del mene- ve,kdo sem, kaj sem, kakos e počutim. Moram se najti v tem odnosu. Moram biti sproščena. Kolegic in kolegov je več. S časom se jih nabere. Še več imam znancev in "kao" znancev. Na srečo je manj "bivših" prijateljev in fantov- od teh z vsakim posebej delam na svoj način. SEm jih običajno že v najinem dolgem odnosu toliko spoznala, da vem, kaj ja in kaj ne. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] za dobre prijatelje! Ti so kot biseri-redki, a zelo dragoceni!
|
|
|
|