...Martina... -> RE: plodek umrl - kaj sledi? (15.11.2007 12:21:35)
|
Ohjoj, koliko nas je že. Jaz sem zdaj dala splav mimo. Imam pa novi problem, ki mi teži, da ne morete verjeti. Pri pregledu v bolnici, mi je G. rekla, da imam pregrado na maternici, in da mi svetuje, da jo odstranimo. Kaj to pomeni... kot razumem, me zdej po splavu čaka okrevanje, 2 mentruacije, pole kontracepcijske tablete, nova operacijo, ponovno okrevanje, 2 mentruacije in potem lahko sploh zanosim. Oj, ma to je 6 mesecev, če ne bom čakala na čakalne vrste. Imam 29 let. K g. hodim že sigurnih 15 let. Jemala sem kontrac.tabl. 4 leta. vzeli so mi 4x bris. In nobeden, nobeden mi ni tega pregledal. Je pa možno, da zanositev ne steče do poroda. HALO. Ma kaj splav državo ne stane, oz. 3-je splavi, ker če ne na preizkavo te baje ne dajo. in baje da poseg traja 10 min. + priprava in ena noč v bolnici... Kaj je zdej to za ena medicina. Ma pomislite na to, kako večja rodnost bi bila, koliko manj strahopete bi bile, če bi vedle da je vse v redu. Ne vem več kaj napisat razen tega, da sem razočarana nad sistemom. Zdej ko se je to meni zgodilo, sem izvedla, koliko vas je okoli mene s tem problemom. Punce, dejmo si korajžo. Moramo naprej v nove zmage. Vse bomo dale skozi. K smo ženske, k si želimo otročičke. Lepo se imejte in mislite +. lp martina
|
|
|
|