|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   velikost zarodka
10.11.2007 8:43:55   
jonna
Na prvem pregledu sem bila v 6t in moja G ni na UZ še nič videla (no, samo pikico).
Zdaj sem na koncu 8t in včeraj sem bila spet na UZ, kjer se je že jasno videl zarodek in tudi srček, kako utripa. Povedala je, da je velik od 6-7mm in da je vse ok. Dobila sem tudi slikco.
A je normalno, da je konec 8t tako majhen??? Povsod piše, da je že konec 7t velik okoli 12mm, po mojih izračunih naj bi bil moj sedaj okoli 17mm. Je pa skor trikrat manjši!!!
Zaskrbljena sem, da je kaj narobe.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: velikost zarodka
10.11.2007 8:49:45   
Anonimen
Lahko si imela ovulacijo kasneje in si posledično zanosila kasneje!
Kdaj imaš naslednji pregled?

(odgovor članu jonna)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
10.11.2007 9:16:31   
butt3rfly
če te ži zdele skrbi za vsako stvar, te bo do konca nosečnosti tak pobralouser posted image ne gledat na to, kaj razne tabele in statistike pravjo. ker te pol samo zmešajo. verjetno si res kasneje zanosila, pa ne veš. če pravi tvoja g, da je vse ok, pol to tudi tako jemlji, ne pa iskat probleme in težave tam, kjer jih mogoče sploh ni.

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.11.2007 9:19:07   
bina30
Pa saj si bla na pregledu in če ti ginekologinja ni rekla, da bi bilo kaj narobe, zakaj si potem zaskrbljena? Pa rekla ti je, da je vse ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.11.2007 11:31:01   
Inigo
jaz sem imela pregled v torek, pa sem tudi mislila, da se bo kaj "videlo". po mojih izračunih bi naj bila noseča 6a li 7 tednov. pa je bila ena sama pikica user posted image zato sem naročena spet 20.11. in moj plodek bo najbrž tudi nekaj takega velik kot tvoj, glede na tom da je pr 6t velik za pikico.

(odgovor članu bina30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.11.2007 12:43:02   
maja24
Jest mam pa 20.11 prvi UZ takrat bom v 4 tednu,zej me pa zanima a se pr men tut nau nč vidluser posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.11.2007 12:53:49   
hokejistka
Če boš v 4 t (predvidevam, da boš noseča 4t in še nekaj dni in ne šele v 4t) se sigurno ne bo nič videlo. Žal. Se ti splača vsaj do 7. tedna počakati.
Srečno!

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.11.2007 13:30:57   
maja24
Jest sm šla na umetno tok da sm zej noceča 2.5 tedna mam pa prvi UZ 20.11 in takrt nej bi se plod vidu saj tko mi je Reš reku(v4 tednu nej bi se kao plod vidu)

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.11.2007 13:41:00   
Anonimen
"Ne moreš" biti noseča samo dva tedna. Najbrž si narobe štela. Če si imela npr. zadnjo M 20.10. je danes šele 28 dni oz. 4 tedne po prvem dnevu zadnje M, torej prej kot danes ali celo jutri testa za ugotavljanje nosečnosti ne moreš delati. Torej bi bila danes noseča točno 4 tedne.
Na UZ pa ponavadi naročajo okrog 8. tedna, ko se zagotov že vidi plodek ter srček.

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
10.11.2007 14:49:35   
Leiah
Jaz sem bila prvič na UZ nekje v 4-5 teden in se vidi samom gestacijska vrečka, ploda še ne vidiš.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.11.2007 16:21:42   
maja24
No pol mi pa povej kolk sm noseča.Zarodk so mi vstavili 23.10.,6.11. sm naredla test in je bil +,potem sm klicala G in mi je reku naj prdem 20.11. na UZ,torej četrti teden .Zadnja M 3.10.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.11.2007 16:36:12   
Anonimen
Odvisno od tvojega M ciklusa. Če imaš 28 dnevni ciklus, si danes noseča točno 5 tednov in 4 dni, v torek boš polnih 6 tednov.

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
11.11.2007 16:37:59   
Anonimen
KLIKNI TUKAJ

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
11.11.2007 16:50:51   
maja24
Ciklus mam na 28 dni,lej sam jest sm prek umetne zanosila nism po naravni poti.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.11.2007 17:26:50   
Crnitulipan
Maja24 pozdravljena,

tudi jaz sem, kot si verjetno zasledila, zanosila v IVF postopku. Trajanje nosečnosti se tu računa glede na punkcijo- tedni do punkcije + 14 dni. Teh 14 dni so uvedli kot referenco. Sama sem imela punkcijo 23.septembra in sem danes noseča točno 9tednov. Tu si lahko izračunaš http://www.ivf.ca/calcu.htm
Če si imela punkcijo 18.10. si noseča 5tednov 3dni (če so ti vstavili 5 dni star zarodek).
Če pa si imela punkcijo 20.10 (3 dni strai zarodki) pa si noseča 5t1d.

Kar se tiče ploda - meni se je 6t4d videla le gestacijska vrečka. Vsa v paniki sem čakala na drugi UZ, 8t4d, ko se je plod pokazal, utripi ravno tako, le da so kao bolj slabi, tako da me v četrtek spet čaka UZ - čakanje strah.. in upanje,da bo vse OK.

DRži se!!!
Pozdravček vsem,
čarna

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.11.2007 18:55:21   
maja24
Črnitulipan hvala ti za te podatke.user posted image Pa držim pestke zate da bo nasledni UZ pokazal močnejši utripuser posted image .

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.11.2007 19:47:50   
Inigo
Crnitulipan, držimo pestke za močne utripke!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.11.2007 22:10:52   
Anonimen
No, saj nisem veliko falila. Veliko sreče punce na prvem UZju! user posted image

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
12.11.2007 8:52:36   
Crnitulipan
Ojla punce

kaj naj rečem - inigo - ko bi se le kaj videlo... me je totalna panika zagrabila, saj mi je Pušenjak napisal, da je možno, da ginekolog ni bil siguren ali vidi moje utripe ali plodove in me je zato še enkrat naročil in da se pri teh tednih utripi lepo vidijo... user posted image user posted image user posted image

Bo treba počakat... resnično komaj čakam ta četrtek...

Pozdravček vsem,
Čarna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?