Anonimen -> RE: Kaj naj nardim,da se to konča?? (10.11.2007 12:02:25)
|
Anonimna, Imaš zelo podobno situacijo moji,razen,da midva še nimava otrok. Moj je tudi star malo čez 30.Tud prihaja dam zelo zelo pozno.Evo ravn zdej k ti pišem ga še ni od včeraj,živčki mi delajo 100 na h.Sm ga klicala pa sm mu rekla,da sm mu spakirala in da mu cunje peljem k mami,on pa men,da je to sramota.dala sm mu zadnjo šanso zadnjič pa jovo na novo.Prijatelji njegovi večina brez otrok. Hmm kaj naj ti rečem.Jaz sm probala že skoraj vse,pogovori,pogovori,šla za njim,zaklenila ga vn,klicala sorodnike,klicala oz še kličem mamo njegovo,govorila,da mu bom spakirala,da naj pride iskat cunje,da ga ne rabim,da pride dam.Včasih mi je ratalo,da ga res nisem spustila v stan,ker je prišel tudi vinjen,najbolj fajn je blo da mi je uspelo takrat ko je bil vinjen ga nisem spustila v stan.šel je spat k mami,tam je bruhal,spal mama pa vsa živčna.Uhh sm si mislila kr glej ga stara tvojga sina pjanga. Če je človek ne zrel mu ne pomaga niččččččččččč,pogovori.itd,.... Sama moraš pri sebi razščitit kaj boš naredila,hvala enako velja tudi za mene. Pa sporoči kako se ti stvari odvijajo.
|
|
|
|