|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Alergija - nadaljevanje...
17.12.2004 22:24:47   
spacey
Oj Lejči, a je že kej boljše s tvojo alergijo? Kaj pa pravi G, si dobila kako mazilo ali kaj drugega? Si morda ugotovila vzrok alergije?

Pri meni je stanje še vedno enako oz. celo malo slabše, ker se širi. :zmeden: Srbeti me začne zvečer po 20-21 uri in še vedno nisem ugotovila vzroka!? :(( :zmeden: Skratka ne vem kaj naj naredim in s čim naj si pomagam...ima katera kakšen predlog?

Lp; P 9nebesa 27t
Neposredna povezava do sporočila: 1
18.12.2004 8:55:17   
Naja31
Nisem Lejci, ampak ti vseeno pisem.
Kaksno alergijo imas?
Meni so se en mesec nazaj po oprsju po kozi naredili rdeci reliefni izpuscaji, ki so full srbeli. Sem sla k dermatologu , ki je rekel, da je to "herpes gestationis" (oz. nekaj podobnega), kar je oblika avtoimune bolezni. Pod vplivom nosecniskih hormonov naj bi se telo tako odzvalo. Dobila sem eno kremo in je ze skoraj minilo. Nevarno za plod je amo e zajame vec kot 50% koze po telesu.
Drugace me je tudi koza po trebuhu in hrbtu full srbela, pa sem zacela uporabljati drugo kremo proti strijam in je zdaj velik bolje. se vedno srbi, ampak sploh ne tako hudo.
Ce te pa cela koza tako grozno srbi, da je res neznosno, moras pa takoj k zdravniku,ker je to znak, da je nekaj narobe z jetri. Moji znanki se je to zgodilo 1 mesec pred PDP in so potem predcasno sprozili porod.
Upam, da te nisem prestrasila. Najverjetneje te tako srbi ker se koza siri.

Lp, Naja

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.12.2004 13:01:17   
Lejči
ojla, Spacey!

si me prehitela. ravno danes sem ti hotela sporočiti, kako in kaj.
pri meni je k sreči že skoraj ok (moram kar potrkat!), stvar pa se je začela občutno izboljševati :bravo:, ko sem popolnoma prenehala jesti mandarine. pa čeprav se mogoče sliši nenavadno, odkar se jim izogibam, so se pike začele sušiti, pa tudi srbečica je ponehala. lušta se mi jih pa neznansko. vprašala sem tudi ginek. kako je s tem, pa mi je pritrdila, da smo ljudje zmeraj bolj občutljivi na katerekoli citruse in da mi na žalost lahko zaradi zadostne količine vitaminov, svetuje le vitaminske propravke, saj npr. tudi naša jabolka ipd. sadje menda tega nimajo dovolj :zmeden:. mazil mi ni nič omenjala.
končno se tudi spet mažem, ker imam pa kožo sedaj ne samo suho, ampak prav posušeno.
poskusi odkriti kako je s hrano pri tebi (mogoče si celo zapisuj, kaj poješ, pa opazuj spremembe). praške, mehčalce, si sedaj že izključila kot morebitne povzročitelje?
mazati pa se mogoče probaj s kakšnim mandeljevim oljem ali čim podobnim, saj če imaš res suho kožo, ne boš mogla več dolgo brez.

želim ti, da se ti bo končno začelo popravljati, pa da odkriješ vzrok težave. verjemi, da te ful razumem, kaj daješ skozi. poročaj, kako in kaj.

lep dan ti želim,

Lejča

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.12.2004 10:04:36   
spacey
Ojla punce!

Hvala za vaše nasvete in opise težav. :)

No tudi meni je končno uspelo (trkam) najti povzročitelja težav in to so "citrusi", neglede kateri (limone, mandarine, pomaranče). Pa tako jih imam rada in komaj sem čakala ta letni čas, predvsem za pomaranče. :(( :(( Zdej pa takole, to ni fer! :zmeden: :((
Zanimivo pa je, da je mene začelo srbeti šele zvečer po 20h?! :zmeden2: To mi ni jasno, ker jaz sem si zjutraj delala pomarančni sok in zvečer je bila reakcija. Čudno, ampak naj bo. Tudi meni se pikice sušijo in vsake toliko se namažem s Fenistil gelom, ki pa ni škodljiv za :nosecka:. Bomo videli, če se bo res dokončno popravilo in izginilo.

To je to! Če pa bo kaj novega pa poročam.

Lep dan;

Petra

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?