|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
17.12.2007 13:35:13   
nicolina
Ojla,
sem komaj uspela prit do računalnike, Tin je spal skoraj do 9.30, dokler sva se zrihtala,pa pospravit sem mogla, pa on bi pol skos jedel... noč je bla kar ok, zbujanje na 2,5 -3 ure.
Mi tudi vedno ne podremo kupčka, običajno ga dam čez rame, včasih kar nekaj časa traja, če ga ne naredi, pol tudi več prdi.
Uporabljanmo Fixies plenice, sem zadovoljna. Nilč ne premočijo. user posted image

Scuba, kar bodi optimističnai n poskusi tako kot ti je svtovala mammuška. Ona je res carica, res ti vlije energijo. Tina zaenkrat ne privežem v ležalniku, ampak verjetno bo treba kmalu, ker se že kar nekaj obrača.
Čaj pa dajem jaz tudi Plantex, ne vsak dan, ampak se mi zdi, tako kot je Nayya rekla, da je ful sladek, bom ga zamenjala s kerim drugim.

Kopamo se tudi na 2-3 dni, pol ga namažem z mandljevim oljem in zaenkrat ima ful lepo kožo. Popek se je tudi že lepo zacelil.

Vanja, držim pestke za uspešen pregled... user posted image user posted image

Ajtak čestitke za en mesec...user posted image

Sem dala nove slikice v album...

se že oglaša, šibam...

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 676
17.12.2007 13:43:57   
Dajica
Pa da se se mi povazimo, da imamo danes 2 tedna! user posted image Pa cestitke vsem ostalim, ki tudi praznujejo! user posted image

Mi smo spali super! Ob polnoci smo sli spat, zbudila se je ob 2.uri, je pojedla in zaspala okoli 3.ure, potem se je zbudila sele malo pred 7.uro, sem jo previla in podojila in spet je zaspala do 11.ure. Nic jo ni zvijalo in tudi blato je bilo rjavkasto, nic zelenega vmes, zato je tako pridno spala. Zdej pa spet spi, ampak jo bo treba kmalu spet zbuditi, ker jo caka ze vse znano...previjanje in dojenje. user posted image Jaz jo najprej previjem, potem podojim, da se tako vsaj zbrihta, ker drugace mi kar zadrema na dojki in je konec s hranjenjem. Je kot en polhec, tak zaspancek. user posted image

LP

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 677
17.12.2007 14:11:09   
mama11
Čestitke Ajtak in Tjaš, tudi pri nas danes praznujemo (no, smo že včeraj, ker se je ob kosilu zbrala cela družina, smo imeli tortico, samo slavljenka in mami si je nista privoščili user posted image ).

Makica ful hvala za informacijo glede feritina - še nikoli slišala zanj. Ali lahko javiš, kateri železov dodatek si jemala? Sicer sem imela vedno, tudi med nosečnostjo kri zelo OK.

Vanja držim pesti, da bo na pregledu vse OK. Na začetku sem dojila vsak obrok na obeh, zdaj pa le še na eni, izjemoma jo (pred spanjem) na obeh (z vmesno pavzo za previjanje), ker potem dlje spi. Traja pa običajno 20-30 minut, pri čemer jo moram zadnjih 10 ponavadi ves čas dražiti, da ne zaspi. Kopava (v bistvu je to user posted image  naloga) jo 3x na teden, sicer pa jo vmesne dneve zvečer prebrišem s TOTO krpico (samo z vodo). Kopamo v navadni vodi z malo mandljevega olja. Preden gre v vodo pa jo namiliva z malo Niveinega šampona za otroke. Ker je bila prenošena je tudi imela suho kožo, predvsem na rokah in nogah pod gležnji. Večerna masaža z mandljevim oljem je tudi to že uredila.

Scuba - popek je odpadel 4. dan po porodu, potem pa se je celil skoraj 2 tedna. Patronažna se je vseeno odločila, da jo skopa in potem je v par dneh čisto zarasel, odtlej se niti ne rosi. Čaja proti krčem ne uporabljam, uporabljam pa čaj za želodec in sicer dve vrsti, obe od Nestleja - imenuje se Alete; imajo pa komarčkovega ali mešanega). Oba iz bio zelišč, brez sladkorja ali drugih dodatkov, primerna za otročke od 2. tedna naprej. Prodajajo ju v DM ali Mullerju, sta pa cca. 2 evra škatla (pakiran je v vrečkah). Bolje je, da ne uporabljate sladkanih mešanic, ker se otročki tega hitro navadijo in potem nočejo drugih okusov. Od Nestle Alete uporabljam tudi čaj za dojenje, ki je cca. evro dražji. Sicer pa je po mojih izkušnjah najučinkovitejši čaj za dojenje (ful aktivira mlekarne) mešanica od Galexa, ki se dobi v lekarni. Ni v vrečkah, ampak ga je potrebno precediti. Okus je meni sicer fuj, tako da ga pijem vsak drugi dan in še takrat ga mešam z vodo od doma skuhanega jabolčnega kompota, pa se da preživet. Spijem pa skoraj liter teh čajev na dan. Da mi ne presede, si včasih za spremembo naredim čaj za dojenčke, saj so zelišča skoraj identična...

Naraščaj - tebi pa potem še ful mleka ostane; če te ne tišči, je verjetno OK, sicer pa je bilo meni rečeno, da je dojko potrebno izprazniti s pumpico, ali pa pri naslednjem dojenju začeti na isti.

Dajica - kupček tudi meni ne uspe vedno podreti, sploh pa ne na trebuščku kot so nam kazali v P. Spahujem preko rame, najbolj pa uspe, če jo precej konkretno tapkam po hrbtu (če sem nežna, ali premalo vztrajna, ne deluje). Prdi pa tudi, če nam uspe...user posted image

Včeraj me je pa eden od obiskov opozoril, da ima Tamara zraščen jeziček (ta kožica, ki se pod jezikom zrašča v jezik, je pri njej zraščena do vršička jezika); sem sicer že sama opazila, ampak ker je moj prviuser posted image , sem mislila, da je to normalno in da jezik potem zrase. In to naj bi potrebovalo operacijo... me je kar prestrašilo in razmišljam, da bi poklicala pediatrinjo... Ali je katera že slišala za to?

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 678
17.12.2007 14:13:49   
mama11
Aja, sem vedela, da sem nekaj pozabila - v ležalniku jo obvezno privežem. Naša Tamara je sicer še nepremičnina, ampak vsak dan pokaže kaj novega in ne bi želela, da me kak dan preseneti s tem, da se skotali ven.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 679
17.12.2007 15:23:49   
ajtak
Za ta jezicek vem jaz samo to, da je pogosto vzrok da dojenje ne stece ker taki user posted image  ne znajo prav sesat.
A vidve se dojita?
Drugace pa priporocam da poklices ZD in naj pogledajo.

Aja, pa iskrene cestitke tudi vama!!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 680
17.12.2007 15:29:41   
mama11
Ja, polno dojim in zaenkrat ni težav. Me je pa strah, da bo imela težave, ko bo prišel čas za govorjenje. In ma ful čudi, da nista patronažna na 6-ih obiskih in pediatrinja v četrtek nič rekli/opazili...

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 681
17.12.2007 15:48:48   
Mamathea
Lepo pozdarvljena

Tjašu in Kaji čestitke, za dopolnjene tedne, mi bomo jutri stari 2 tedna. Glede čajčkov naj povem, da si jaz sama zase kuham čaj iz kumine in janeža, malemu Tijanu pa zaenkrat ne dajem še nobenih tekočin, saj je dojen in je patronažna rekla, da ne potrtebuje čajčka... Ga pa kr pogosto kovca in takrat je rekla patr., da naj mu dam prekuhano vodo po žlički, sam se mi zdi, da to ne pomaga kaj prida. Kaj naredite ve, ko vaše otročke kovca?
Se pa tudi meni zdi, da našega pikeca že zvija še posebej zvečer, med 18 in 22.00 uro je neprepoznaven in zelo jokav, tu dudika ne pomaga... Sploh ne vem, kaj nardit, damo mu kakšno koroško vetrovno kapljico na dudko, sam ko jo poliže čez nekaj časa spet koca. Če ga imamo v naročju je treba nujno hodit z njim nakokoli, pa naj še kdo reče, da mali niso pametni, si znajo fajn priborit udobje in ugodjeuser posted image user posted image user posted image .
Scuba glede dojenja ne obupaj: Jaz v P skoraj nič nisem dojila, sej prvi dan je tijan takaltak tako bruhal plodovnico, da so mi prepovedali, da bi mu sploh dala karkoli za jest ali pit. Po 24 urah je samo mal začel lizat bradavice, saj smo čakali nastavke za dojenje, potem je počas začel vlečt, ampak priteklo ni pa skoraj nič. Jaz sem bila že čist obupana, sestre na oddelku grozne, niso hotele pomagat pristavljat... enkrat ponoč je dobil umetno mleko v P. Ko sva prišla domov je skoz jokal, tud, ko se je podojil je jokal, saj očitno ni blo dovolj mleka. Pa je prišla patronažna ga stehtala in je izgubljal na teži, pa je rekla, da bo treba dodajat umetno mleko. Jaz pa v jok, moj možek me je zelo vzpodbujal in patronažna je pokazala še nekaj trikov, kako ga leže dojiti bolj uspešno, da ima glavco direkt na postlji, prej sem si ga na roke dajala in ga nekak skoraj celga "zlomila" pri tem, zdaj sva našla udoben položajč. No in s patr. smo se dogovorili, da do naslednjega dne počakamo in še ne damo umetnega mlekca in če do takrat ne pridobi na teži začneomo z dodajanjem. Ati je že kupil umetno hrano pa dest. vodo, flaške... mene je tako imelo, da bi odprla hrano in jo zmešala, saj je mali tulil na vso grlol. Pa me je možek prepričal, naj še mal vztrajam, pila sem vse mogoče čaje za dojenje, od Galexa, od Aventa..vse dokler mi ni možek kupil Hipovega čaja za dojenje (instant), takrat se je pa začelo in mlekarne so zalaufale na polno.seveda sem vmes ful črpala, pa mali je bil prikloplje skoraj cel dan, na 30 min. sem ga piklapljala in tako se je mleko še bolj tvorilo. Saj veš, povpraševanje-ponudba. Jaz sem vmes skoraj že čisto obupala, solze so mi tekle v potokih, saj se mi je zdelo, da malega mučimo, ker joče od lakote, pa je tehtnica drugi dan pokazala, da se je zredil (končno)in sem se popolnoma sprostila, mleko pa je začelo teči v potokih. Zdaj mi je jasno, da je res vse v glavi in da se je treba popolnoma sprostit in potem zalaufa. Pa priporočali so mi tudi masažo dojk od zunaj proti notranjosti in to pod vročim tušem, pa tresenje dojk, vsaj 20x potrest med tuširanjem, nagnem se navzdol in stresam dojke, res smešno sam pomagauser posted image user posted image user posted image . Tako, da ne obupa, če je uspelo meni, bo tudi vsem ostalim.
Sicer je pa res, da tudi z umetnim mlekom pridobivajo otroci kajr rabijo in moja 2 bratranca sta oba zrastčla na umetnem mleku pa je eden od njih zdaj super košarkaš, drugi pa je tudi ful velik in močan, zdrav...

Splača se vztrajat, zato veliko sreče, držim pesti.

Drugače pa smo mi podnevi zelo pridni, sam spančkamo,.... leod 18.00 ga "sračkamo", pa sej mal pa mormo vedet, da ga imamo fanta zlatega.

Zdaj pa me že kličejo lačna usteca. Gremo se previt in dojit. Jupi, jupi...

Lepo bodite.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 682
17.12.2007 16:20:09   
Oranža
Vsem slavljencem in slavljenkam čestitke za dopolnjeni mesec in tedneuser posted image user posted image .
Mi smo iz pregleda, no zdej smo že po kosilu....v glavnem...od četrtka smo pridobili 210g in smo bili pohvaljeniuser posted image user posted image , tako da me zdaj mal manj skrbi, če ne bo hotel jest na obe strani. Antibiotika nam tud ni treba več jest, je vse ok.user posted image  hvala vsem ki ste držale pestkeuser posted image .

Kolcanje - jst ga takrat kr mal pristavim da pri meni popije.
Kupčki - kupčka ne podremo vedno, večkrat ne kot ja, pa mi je rekla P. da to ni nič narobe, res da ga lohk pol mal buši zavije, ampak gre pa spodaj ven.
Ga pa dons ful manj napenja k nismo nič antibiotika vzel, pa tud pokakan je bil do sedaj samo 1x. Polulan je pa itak skoz.
mama11 - pediatrinjo zaradi jezička pa vseen pokliči, mogoče ni nič, lahko pa da je, bolje da si 100%. Res čudno, da nista patronažna in peditrinja opaziliuser posted image
Mamathea pri nas je podobno, tam po 17/18 uri je ko čukec in bi najrajš kar skoz pri mamici bil, tko da se pristavlja malce bolj pogosto, pa to traja tja to 23h cca. Je pa res da ga je po antibiotiku zvijalo pa je mogoče zato mal več rabil. Bomo videli kakšna situacija bo danes.
Hrana - punce kaj ve kaj jeste? Jst vem da sem v prvo jedla vse kar ni meni delalo težav, pa je blo ok. Zdej se pa kar ne upam kakšno stvar poskusit, k je mel revček tolk težav z želodčkom.
Imam fuuulll radaaaa vanilija kakije, pa si ga ne upam probat...bi ga sam ene 2 koščka, pa še to bi ga olupla - a katera mogoče kaj ve, če so alergeniuser posted image . Bom vidla mogoče se jutri dopoldne opogumim in probamuser posted image .
Zdej se grem pa tavelikemu mal posvetituser posted image . Se beremo.....

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 683
17.12.2007 18:13:46   
ninocka
Dober vecer,

se vam samo javim, da sem se ziva, sem pa prebolela eno virozo al rotavirus, ki me je mal pokosil...
Zdej je ze boljs, samo apetita pa se nimam pretiranega.

Se beremo, upam, da mi bo zvecer kaj vec ratalo napisat. Do takrat pa ... uzivajte

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 684
17.12.2007 18:29:51   
nicolina
O, boga ninočka, upam da boš čimprej bolje. user posted image user posted image  zate

Mama11, to z jezičkom je pa res čudno, da nista niti P. niti patronažna opazli. Se pa spomnem ko je rodila moja sestra, je imela cimro in njena tamala je imela tud zraščen jeziček. Pa so ji prerezali in je blo vse ok. Samo ti praviš, da normalno dojiš, ona pa sploh ni mogla jest. Vseeno pokliči, da boš mirna ali pa pojdite na pregled.

Mammathea naš tudi veliko kolca, ponavadi ga pristavim, pa neha čez nekaj časa.

Grem nekaj pojest...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 685
17.12.2007 19:07:11   
naraščaj
sem ful napisala pa mi je ven vrglo. Bom odgovorila sam za priraščen jezičlek.

Mela nečakinja, ugotovili šele pri treh lestih, slaba 2meseca nazaj lasersko prerezali, sicer so jo uspavali, ker je pravi migec. Mela težave z izgovorjavo Rja in še ene črke. Je šla takoj domov. nč posebnega naj ne bi bil ta poseg je rekla sestra.

čestitke vsem za obletnce in vanja za dober pregled.

Mogoč še pol enkrat napišem, zaj pa šibam

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 686
17.12.2007 19:16:40   
Laubica
user posted image    Vsem današnjim slavljencem in slavljenkam čestitke             

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 687
17.12.2007 19:16:52   
marinci
mama11 moj je tud mel priraščen jezik pa so mi v porodnišnici povedali in sem se še isti dan odločila naj preščipnejo. V naslednjih dneh  je imel na tem mestu vneto, zdej pa zgleda o.k. Ga pa tudi to ni oviralo pri sesanju pa sem se vseeno odločila naj preščipnejo, da ga nebi kasneje ovirali pri govoru. So mi pa rekli, da se ne mudi preščipnit, da lahko kasneje, sam se mi je vseeno zdelo bolje prej pa ko pozneje.

Jan 16.11.2007
Julija & Glorija 25.11.2010

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 688
17.12.2007 19:27:25   
Laubica
pa tresenje dojk, vsaj 20x potrest med tuširanjem, nagnem se navzdol in stresam dojke, res smešno sam pomaga

Tega še res nisem slišala -bom pa res probala(pravijo,kdor ne proba ta ne veuser posted image )
Kolcanje-kar redno na sporedu,samo ko noče vedno spet zize ker je situser posted image
Kupčke -skoraj vedno podremo in zdaj smo začeli sede,mi je kolegica svetovala pa je res prej kot na rami

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu marinci)
Neposredna povezava do sporočila: 689
17.12.2007 20:54:08   
gruška

Mama11, sta ti že Marinci in Naraščaj odgovorili, pa te še jaz potolažim glede jezička...... moj starejši dolgo ni rekel črke r, pa sva šla k logopedu. Tam so najprej pogledal, če je jeziček priraščen... to ni nič nevarnega, ne skrbi, edino moteče je, če ne preščipnejo, ker imajo taki otroci ponavadi težave z izgovorjavo, predvem črke r.......posvetuj se s pediatrom, ni ti pa treba skrbet zaradi tega......

Ninočka, upam da si uredu..... kako pa sta mala dva?

Nočko!

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 690
17.12.2007 21:00:22   
ajtak
Hej, vedno pozabim vprasat... Tiste ki ste rodile novembra a ste decembra ze dobile porodnisko ali starsevski dodatek?? Jaz nisem pa me zanima ce potem januarja dobim za dva meseca al kako?

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 691
17.12.2007 23:49:05   
zirafa76
Starsevski dodatek ja, 12.12.otroki pa januarja za vse nazaj..tako pravi nas center..

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 692
18.12.2007 9:26:03   
ajtak
Dobro jutro in ena user posted image  za vse!

IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76

Starsevski dodatek ja, 12.12.otroki pa januarja za vse nazaj..tako pravi nas center..

user posted image , jaz pa nisem dobila nic nakazano... Sem sele vceraj dobila odlocbo domov samo nic ne pise kdaj bo nakazilo.

Kako ste spali? Mi, ok. Se mi pa zdi da Tjas samo je zadnje 2 dni. Sem mu dala recimo danes ob 5h flaso in je pojedel 110ml Aptamila (sem bila prepricana, da bo spal do kakih 9h), pa se je ze ob 7h zacel oglasat in full iskat user posted image . Sem ga podojila na obe dojki on pa ko da nebi bilo nic... (kljub vstrajnemu crpanju imam vsak dan manj mleka, pa popolnoma vodeno je, se tudi po 15min crpanju na eni dojki ne zgosti user posted image ) tako da sva spet jedla A. in to ponovno kar 70ml... Se mi zdi da je full pozresen ratal. No ja saj so rekli da je okrog enega meseca zagon rasti... morda se pa to dogaja.

se vam samo javim, da sem se ziva, sem pa prebolela eno virozo al rotavirus, ki me je mal pokosil...
Zdej je ze boljs, samo apetita pa se nimam pretiranega.

Bogica, tole pa ni prijetno... Kaj pa user posted image  je tud kaj fasal??

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 693
18.12.2007 10:12:47   
Laubica
Samo na hitro-odkrila sem Ameriko:zežalnik dam na mizo (imamo stari sposojem ležalnik brez loka za igrače)na stol namontiram vrteljak in imam 1 uro mir-ki ga je zdaj konecuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 694
18.12.2007 10:20:06   
makica
Samo se nahitr javim, ker moram v tem tednu nekaj nujnega za službo naredit tako da sem le preletela kar ste včeraj napisale.
Mi smo fajn, včeraj sem imela pregled pri ginekologinji. Mi je kar malo odsvetovala Mireno za to starostno skupino kot sem jaz. Me je malo presenetilo. No v glavnem svetuje kondome do konca dojenja potem pa Yasminelle ali nekaj takšnega, ki so od decembra tudi na zeleni recept. Verjetno bomo kar tako naredili.

Ker imamo 60 km do Lj smo morali kar vsi v Lj. Tako da nas je bila čakalnica polnauser posted image . Lana je bila ful pridna, le za nazaj je avtu nekaj jokala. Ko pa smo prišli domov pa se je smejala in gledala kot čukec. Spali smo OK. Sem ugotovila, da je boljše če jo dojim sede, ker se bolj naje in jo potem dam v njeno posteljo. Je pa pomembno da ji prej ogrejem njen kovter in povšterček, ker se drugače začne malo tresti in se zbudi. Sem se enkrat tudi jaz pokrila z njenik kovterčkom in je tudi mene zatreslo. Spat smo šli ob 22.30 spala do 2.30, potem pa od 3.00 - 5.20 tukaj sem naredilo napako in sem zaspala zraven nje. Ko sem jo spustila iz roke se je seveda zbudila in je spet jedla 7-7.30 in od takrat do sedaj še spi. Kako pa jih vi ponoči dojite in kako vam uspe ostati budne

Kopanje: vsake 2 dni
Plenice: Pampers št. 1 iz Muellerja. Imam tudi Muelerjeve pa je dobila izpuščaje okrog pasu. Sedaj pa se tok al tok bojujemo s glivicami po riti, ustih in mojih bradavicah. To je en hud user posted image . Mogoče je malo boljše. Če kmalu ne bo bom šla ponovno k zdravniku.
Izpadanje las: Nimam pojma katere tablete mi je zdravnih predpisal, vendar jih kar nekaj obstaja. Samo za povečanje železa v krvi.
Priraščen jeziček moja nčakinja ga je tudi imela pa je ni motilo niti pri dojenju in niti pri govorjenju. Zgleda da je ratalo vse bolj elestično, ker ko je bila majhna smo to opazili, sedaj pa nič več
Kupči - mislim da so morega vsakega. Se tolažim da bolj ko bo velika lažje jih bo podirati. Če je vsaj malo budna jih podremo, če pa spi kot klada pa ni govora. Se jih niti ne matram preveč. Ko vidim v kakšnem stanju je se odločim kaj bom naredila. Ima pa tok al tok od 5 - 7 zjutraj čas svoje prdenja. user posted image . Taki glasovi pridejo iz pod kovtra, da je kar joj. Se mi pa zdi da se ji je refluks nekoliko umiril

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 695
18.12.2007 11:29:59   
Ilije
Dobro jutro!

izplačila CSDja jaz sem dobila nadomestilo že novembra in sicer za polovico meseca, kar sem bila v porodniški. Sedaj decembra pa normalno celo za november. Mi je malo čudno to, da si šele sedaj dobila odločbo izplačila pa še nobenegauser posted image  Za otroški sem pa šele včeraj dala vlogo, tako da mislim, da bo vse skupaj nakazano šele januarja.

Lep dan vsem skupaj user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 696
18.12.2007 12:18:27   
naraščaj
hoj. hvala za kavo. če bi jo pila bi me verjetn zbudla.
noč: katastrofa. mi je prespala čas kopanja in pol se je vde na glavo obrnal,

zdaj sva se previli in najedli in čakam kupčka, da greva ven. je ful lep sonček.
dojenje in budnost ponoči: med dojenjem še gre, pri podiranju kupčka pa doskrat zaspim, posledično Taja na men. no tak je blo danes, je spala več kot 2h na men, sem čist zlamana. nčšibam, se opol oglasim.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 697
18.12.2007 12:36:29   
nicolina
Oj,
hvala za kavice, jaz sem svojo z užitkom spila, sem jo prav rabla. user posted image
Noč je bla bolj tako, najprej ni hotel dolgo zaspat, je hotel skos jesti, mene je že vse bolelo, pa še zaspana sem bla, no pol sem mu kar dudo porinila, je zagrabil, ga božala po glavici in je zaspal. Bujenje pa na 2,5 uri.

Makica, men včasih uspe ostat budna med dojenjem, včasih pa kar zadremam, Tin pa tudi in pol kar ostane pri meni, ga nič ne prestavljam v posteljico.

Laubica, kako si mislila s tem, podiranje kupčka sede, ker ga nam tudi ne uspe vedno podreti na rami?

Naraščaj, pošlji še nam malo sončka, pri nas je tako grdo...user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 698
18.12.2007 12:37:48   
nicolina
Ja, jaz sem tudi dobila nadomestilo decembra za november v petek 14., za otroški dodatek bom pa juter oddala.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 699
18.12.2007 12:56:26   
Mamathea
Pozdravček

Tud js sem dobil nadomestilo za nov. v petek 14.12.
Pri nas je bla noč nekako takole: spat smo šli ob 1.00 bujenje ob 4.00, da je mal pojedel, podiranje kupčka do mal čez 5.oo potem pa spanje do 7.00 spet dojenje in nato dve urci jokcanja, tiščanja dudice, pa tud to ni pomagalo... pol sem ga šla previt in preoblečt pa spet nahranit in je vsej mal zadremuckal. Opažam, da ima vedno daljša obdobja bedenja pa sej to je takaltak normalno, saj je vsak dan starejši, danes ima dva tednauser posted image user posted image user posted image .
Počas se odpravljam na kosilo, saj mi možek že streže juhico, popoldne bomo pa spet pekli mini tortico za Tijanova dva tedna. Ati bo pekel, mami pa komandiralauser posted image user posted image user posted image .
Lepo bodite pa svoje bebice pridno pocartajte.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?