Ilije -> RE: Novembrske levinje 2007 (5.12.2007 13:40:21)
|
IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj Ilije, ti tut na šroko povijaš?? Kak maš zložene plenice. V P so mi pokazal drugač, kot pa pol patronažna. Je plenica zložena na tretine ne na četrtine in pride res šroko. Se mi kr smili moja pupika, ko jo tok prmetavama pri previjanju. Je še kr potrpEžljiva. Kok časa pa morš šroko povijat. Jaz do 3meseca pol pa kontrola pri ortopedu. Kdaj pa se naročiš ortopedu in kje???? Jaz imam plenice zložene na četrtino, se pravi, da gre nekako takole povijalna, prečna plenička zložena na četrtino in vzdolžna plenica zložena na četrtino in prepognjena na pol. Meni piše na izvidu iz porodnišnice, da imamo kontrolo čez 4-6 tednov, sem klicala na oddelek, kjer delajo UZ in so mi naročil, da si naj kar sama izberem katero sredo v tem času bom prišla, samo naj prej pokličem, če bodo takrat delali. Sam jaz imam kontrolo v Trbovljah, ker se je Ajda tam rodila, kako točno je v Celju pa ne vem. Predvidevam, pa da se bova na široko previjali še vsaj do januarja, ker ne verjamem, da bova v decembru ujeli sredo, ko bojo delali UZ kolkov dojenčkom (prazniki pač!) Kakšen pa je izvid kolkov pri Taji. Ajda ima na levem in desnem 2A, sicer ne vem točno kaj to pomeni?!? Sam po moje to ne more biti preveč slabo, ali pač?!? mama11, če imaš slikice že enkrat v albumu jih je preprosto prenesti na forum. Označiš sliko v albumu, jo skopiraš (CTRL+C) in nato prilepiš v sporočilo, ki ga pišeš (CTRL+V)
|
|
|
|