|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sokovi
9.11.2007 19:43:59   
tančica
Kdaj lahko otrokom ponudimo kakšen drug sok poleg teh ki so od 4.meseca dalje? Kot prvo so kar dragi kot drugo jih moraš pa hitro porabiti, naš ga ne spije toliko pa moram vedno stran metat.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sokovi
9.11.2007 20:32:41   
*piškotek*
Lahko skuhaš kompot iz jabolk, hrušk, banane, dodaš suhe slive ali marelice.
Naš user posted image  ne pije drugega kot to, ker enostavno noče ne vode in ne čaja. Sokovi so pa res predragi da bi jih skoz kupoval user posted image .

(odgovor članu tančica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.11.2007 20:36:40   
tančica
iz banan?

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.11.2007 20:51:43   
*piškotek*
Ja tudi banane gredo v kompot user posted image . Dam eno jabolko in ene tri koleščke banane. Saj to je ravno toliko za okus.

Odvisno od starosti otroka - pašejo tudi naprimer mandarine (kakšen krhelj). user posted image  Saj to daš ravno toliko da se malo spremeni okus - da ni vedno samo jabolko.

(odgovor članu tančica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.11.2007 21:04:17   
PAJO
jz sm mojmu vedno dajala od tistega meseca ko
je bil star,pol okrog 8 pa ze vse.koliko je star tvoj?
iz kje prihajas?jz sm iz trzica lahko bi se kdaj dobili v kranju na
kavi in klepetu?

pisi,ana

(odgovor članu tančica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.11.2007 21:19:25   
tančica
sem ti pisala na zsuser posted image

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.11.2007 5:34:19   
Naja30
Kompot je res dobra ideja. Za sokove je še čas in ves tisti sladkor, ki je v njih. Saj ne pravim, da otrok ne sme niti malo sladkorja dobiti, ampak danes je sladkorja že tako preveč.

Moja tudi ni marala vode in sem ji kompote delala. No, zdaj pa tudi voda gre. user posted image

(odgovor članu tančica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.11.2007 20:58:38   
Brbs
No, mi dajamo hippov sok, ga malo razredčimo z vodo, pa kupujemo tiste, ki nimajo dodanega cukra (eni ga imajo, drugi ne). Odprto flaško je treba porabit v dveh ali treh dneh (vsak dan mu dam malo), tako da ni tak strošek. Je pa fajn, da otrok večinoma pije vodo.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?