|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kopanje v kopelih
17.12.2004 21:18:15   
mahija
Zanima me kdaj lahko začnem kopati svojega 4.mesece starega Fantka v kopelih za otroke in kdaj lahko začnem uporabljati šampon za lase. Še vedno se vsak dan kopava samo v vodi in 2x na teden namiliva z trdim milom Bubchen. Nasveti, izkušnje, ipd. dobrodošle.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kopanje v kopelih
17.12.2004 21:32:34   
Jančika_
Mojega je že patronažna prvič skopala v Niveini kopeli. Jaz ga kopam vsak dan, včasih dam Weledino zeliščno kopel, včasih pa oljno kopel od Babylove. Vsakič mu zmočim glavo (ima zelo malo las). Enkrat na 14 dni (približno) pa vodi dodam kopel s šamponom in mu tudi zmočim lase. Posebej mu ne dajem šampona na lase. Nima ne suhe kože ne izpuščajev.

(odgovor članu mahija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kopanje v kopelih
17.12.2004 21:39:41   
NinaŠ
Jaz Anžeta že od vsega začetka (tud patronažna ga je) kopam kar v vodi z malo šampona - vsak drugi dan, vmes kopanje v sami vodi. Šampon na lase pa mu tud že od vsega začetka (je tud patronažna že naredila) 1x na teden dajem. LP

(odgovor članu mahija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kopanje v kopelih
17.12.2004 21:43:31   
niki5
Jaz sem svojega fantka že skopala v vodi, kateri sem dodala linola fett olje, samo sem se odločila, da bom še malo počakala, ker sem ga komaj držala, čist je bil spolzek :)-:)- zdej pa sploh, ko mi skače po čebričku in mi moči celo kopalnico, star je pa 2 meseca. Bom pa verjetno kar uporablajala od linole fett ali od Avene, te so res super olja za kopanje in koža je tako mehka. Na lase posebej pa mislim, da ni potrebno dajati še šampona.

(odgovor članu mahija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kopanje v kopelih
17.12.2004 22:07:59   
Jančika_
Zdajle vidim, da mogoče nisem jasno napisala tegale s šamponom:ups:. V bistvu mu šamponiram glavo, ampak šampon je že v vodi, s katero mu umijem laske. Ne dajem š posebej gor šampona.

(odgovor članu mahija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kopanje v kopelih
17.12.2004 22:12:03   
Erika 1
Punce, resno! Nobenih šamponov! V kopel dajajte olivno olje in samo olivno lje. Bo kože k svika, lasje pa gosti. Preizkušeno - povedala pediatrinja.

(odgovor članu mahija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kopanje v kopelih
18.12.2004 10:44:56   
mtd
mi našega že ves čas, od prvič, ko ga je kopala patronažna, kopamo v vodi+šampon Bubchen, telo in laske, pa še v usta včasih kaj nese:)-
lp in pazi, da ne boš preveč mokra, ker čofotajooooo ti mali žabci:bravo:

(odgovor članu mahija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kopanje v kopelih
19.12.2004 19:35:48   
mahija
Erika, ali misliš kar navadno olivno olje, ki ga kupiš v trgovini ali tisto v lekarni kupljeno? Koliko ga pa daš v banjico?

(odgovor članu mahija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?