queen_gb -> RE: kako naj se odvadim kajenja (11.12.2007 11:46:35)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde Queen_Gb, upam, da se zavedaš, da je to forum! Forum, kjer nas je večina mamic prijavljenih... Mamic, ki so splavile spontano... Mamic, ki imamo čustva... In, ko si zapisala, naj se odločijo, ali bodo kadile dalje in naredile abortus, ali pa bodo prenehale.... Se zavedaš, da si marsikatero s tem prizadela? A se sploh zavedaš, da smo na drugi strani ljudje, ki imamo čustva???? Jaz sem kadila med nosečnostjo... Vsak večer mi je bilo žal, da sem ta dan kadila, a zjutraj se nisem mogla upreti... Kadila sem do konca nosečnosti, in še sedaj kadim.. Otroka ne dojim... Ko sem dobila to moje bitje v roke, sem si rekla, da če bom želela imeti drugega, da ne bom kadila.. Ampak... A bom uspela premagati to? Glede na mojo moč ne.. Nisem oseba, ki lahko konča kaj kar tako... Sem oseba, ki ji večkrat ne uspe, to kar si zadane... Zaradi tega naj grem delati abortus?? Glede na to, da si nova, bi bilo lepo prebrati pravilnik. Tudi jaz sem bila takšna, ko sem se na novo prijavila, delala sem se frajerko, napizdovala vse.. A sedaj vem, da kot jaz tudi drugi tukaj imajo čustva in je treba na lep način povedati mnenja! Glede tega napisanega mi je žal.Vem da je bilo napisano in to ne morem popraviti. Ampak...vse se da,če se hoče.
|
|
|
|