Anonimen -> RE: Pes postaja vedno bolj nasilen (9.11.2007 13:15:02)
|
Naš je tak bil, ko sem mu hotela vzet kost ali igračo, renčal je ko norc in še ugriznu bi. Pa sem ga prvič ko je to naredil primla za gubo na vrtu in malo stresla in ga nadrla. To je bilo zadosti, zdaj če samo pomisli kako ušpičit oz hoče nadvladat, mu pokažem prst ali se pa ornk zderem, pa se že da v prostor in ušesa poklopi. Med igro pa itak, da te šavsne kdaj. Naš pa ima še določene točke in če ga tam počoham, me hoče šavsnit, v bistvu me sploh ne zagrabi, samo sunkovito glavo obrne, kot da bi me ugriznu, pa si na pol poti premisli[sm=smiley36.gif], takrat pa ga nič ne kregamo, ker smo mi norci, da ga dražimo, kjer mu ne paše. Trmast pa zna bit včasih[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif], sam se tolažimo, da je pač terier[sm=jezicek.gif]. sam na koncu itak več ali manj on zgubi, ker smo mi še bolj trmasti[sm=jezicek.gif] Imamo pa tudi mi en problem, če kdo ve kako rešit. Zelo je prijazen do drugih kužkov, na čist nobenega ne renči, z vsemi bi se igral, res je zelo socialen, vendar bog ne daj, da kter pes taco da na njega oz ga hoče naskočit, takrat pa začne renčat in tudi ugriznu bi kakega najbrž. Ko so drug pes umakne, se naš umiri in sta spet prijatla, dokler un spet kaj ne poskuša. Smo ga kregali, pa prst kazali[sm=smiley36.gif], pa nič ne pomaga. Kak prijem naj uporabimo, da se bo odvadu, če glih po eni strani se brani in se mi ga zdi brezveze kregat[sm=zmeden.gif]. Je res brezveze, kaj mislite vi????[sm=hudicek1.gif]
|
|
|
|