|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   premikanje med spanjem
9.11.2007 11:23:32   
bodoča
 stvar je takšna, malega (star je skoraj 2,5 meseca) dam zvečer lepo spat nekje na sredino otroške posteljice. mali lepo zaspi, potem pa ga ponoči pogledam če je odkrit ali pa če kaj jokca, je pa čisto na drugem koncu in sicer z glavo čisto pri zgornji stranici kot da bi se z nogami tako dolgo odrival da "prileze" tako daleč.

ok sem slišala za odkrivanje in premetavanje levo - desno samo to pa ne poznam. ali je imela katera podoben "problem" ni mi jasno zakaj to dela.

mojeustvarjanje
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: premikanje med spanjem
9.11.2007 11:30:58   
Ninica
Naša 2,5 letnica je enaka. Vedno, ko jo pokrijem se odkrije, včasih spi čisto po širokem na postelji ali pa kot ti praviš ima glavo na zgornji stranici postelje. Včasih še pade iz postelje kjub temu, da imamo zraven zaščito, da ne bi padla, zleze čisto do spodnje stranice in pade (na srečo ima nizko posteljo, tako da ni nič hudega, razen da se zbudi).  Tudi če pride spat v najino posteljo spi tako, da mora ati iti spat v njeno, ker ima glavo pri meni, noge pa pri njemu. user posted image

LP, Ninica

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.11.2007 11:42:00   
Anonimen
Moji so vsi ponoči potovali po postelji.
Timi,moj vnuček,še sedaj,pa je star 4 leta.Povsod ga je dosti,tudi pod posteljo,če najde in še sedaj mi ni jasno kako najde,tisto luknjo med steno in ograjo.
no pripravi se,da bo tvoje dete še dolgo imelo potovalne nočne načrte.user posted image

(odgovor članu bodoča)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
9.11.2007 11:56:57   
kšpela
moja se je najprej samo levo desno premikala,zdej pa ze kaksen slab mesec skoz gor leze,stara je  pa zdej tri mesece.tko da jo dvakrat na noc premikam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.11.2007 12:00:29   
bodoča
 hvala, da ste me pomirile, vidim, da je moje dete čisto normalen "popotnik" user posted image .

mojeustvarjanje

(odgovor članu kšpela)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.11.2007 12:50:46   
mateyka
moja je tud 3 meece in se vrti na mestu, tko da je dostkrat počez čez pojstlo al pa leze dol (ne gor za razliko od vaših), stran od povštra predidevam.. odkriva se itak skoz, preteguje in godrnja, momlja in stoka pa vsake tok cajta user posted image

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.11.2007 13:01:51   
ŠpelaP
Naš tavečji (4l) je pa popotnik iz postelje v posteljo. Večkrat se kar v polsnu primaje iz svoje postelje k nama, kako kitico prespi med nama, potem se pa vrne v svojo posteljo. V svoji postelji ima pa tako dirke. Na tisto zaščitno ograjo ob postelji se pa tako naslanja, da jo je že čisto skrivil.
Tamala (5m) je pa drugačna. Ona se pa razkomoti in da vse štiri od sebe in se z ritko zribsa počez med nama. V svoji posteljici pa si samo kovter čez glavo potegne in tudi vse štiri od sebe. Potuje pa še ne po postelji. user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.11.2007 13:24:14   
Naja30
Naša je samo ene 2-3mesece lepo spančkala, dokler je bila samo na bokih. Ko se je začela sama obračat na hrbet, je je bilo povsod polno user posted image  In tako še danes, pri 11m rotira na vse strani posteljice in se večkrat ponoči zbudim, ko s kakšnim delom telesa zadane v stranico user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.11.2007 7:29:07   
anju
menda se nekateri otroci radi tiščijo z glavico na trdo kot v maternici, ko je glavica pritiskala na kosti. to sem slišala od neke mamice v materinski šoli. moj se obača prečno, odkriva se pa tako, da dviguje noge v luft, dokler ni dekca pod njim, da ima noge lepo na višini...

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?