gore tex (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

NinaŠ -> gore tex (17.12.2004 20:42:37)

Punce, a mogoče katera ve za kako spletno trgovino kjer bi lohk za Anžeta (št.20) kupila Gore texove zimske čevlje?
Jih je namreč ena prijateljica kupila v Kopitarni v BTCju pa so mi ful všeč in tud Anžetu so prav, pa bi jih seveda rada imela in če ni nujno se ne bi vozila v Lj. Kopitarna pa žal nima spletne trgovine.
Hvala, LP

Anonimen -> gore tex (17.12.2004 22:19:32)

Iz kje pa si? V Kranju je tudi trgovina Kopitarne.

NinaŠ -> gore tex (17.12.2004 22:23:15)

O splišni super, da si povedala, kje pa je? Drugač sem pa iz Mojstrane. Hvala, LP

Anonimen -> gore tex (17.12.2004 22:33:39)

V Merkurjevem novem centru na Primskovem. Poleg Mercatorja. Ampak svojih goreteksovih čevljev oni nimajo. Imajo pa Superfitove. Mogoče poznaš firmo? Prodajajo jih tudi v Cokli, če poznaš. Tudi ta je tam nekje blizu.

NinaŠ -> gore tex (17.12.2004 23:09:14)

Ja Super fit poznam, mamo njihove copatke. Sem tud zimske čevlje gledala, pa se mi zdijo tisti iz Kopitarne toplejši in enako mehki (podplat), pa še bolj všeč so mi. Bom šla pogledat; ja v Cokli sem že bila, Merkur je pa koj zraven (no eno ulico naprej). Če jih ne dobim, bom pa itak Super fit kupila. Hvala, LP

Anonimen -> gore tex (17.12.2004 23:14:08)

Ja ne, kolikor jaz vem, Kopitarna sloh ne dela svojih goretex čeveljčkov, no ja, saj boš videla. Uspešno nakupovanje.

Stran: [1]