Mleko v prahu (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Dadi -> Mleko v prahu (17.12.2004 19:26:21)

En lep pozdravček vsem... mam pa jaz tudi eno vprašanje. Kdaj ste dale vašim malčkom mleko v prahu?(od Pomurke)
Hvala

Erika 1 -> Mleko v prahu (17.12.2004 22:14:01)

3 do 4 mesece. Tam približno. MA ti se ravnaj po svojem občutku. Če otrik zahteva še po dojenju oz. joče po obroku, mu dodaj določeno količino mleka.

frutka_ -> Mleko v prahu (17.12.2004 23:12:56)

Jaz še ga dojim sicer pa sem mu od prilagojenih mlek dala enih parkrat le Aptamil. Za tega od Pomurke pa ne vem.
Jaz em se poslužila tega mleka, ko sem moala nekam nujno skočiti in nisem imela svojega zamrznjenega mleka dovolj tako da smo mu dali Aptamil za pit. Saj to je podobno, ne?

Tejči -> Mleko v prahu (18.12.2004 16:28:57)

Aptamil ne vem kakšnega okusa je, ampak Comformil je ogaben, mleko v prahu pa je full dobro. Jaz ga pijem namesto pravega mleka, ker po njem mojo pikico šraufa. Jaz sem ji Comformil dajala na začetku en teden, ko sem bila bolna in mi je primanjkovalo mleka. Hvala bogu ga imam sedaj spet dovolj in se veselo dojima naprej:)- Ko bom prenehala dojiti, pa bom ji dala mlekeca v prahu.

Seven* -> Mleko v prahu (18.12.2004 23:44:59)

Mleko v prahu je normalno kravje mleko, le da je v obliki prahu. Nikakor ni podobno raznim Aptamilom, MIlumilom, ki so narejeni tako, da ustrezajo dojenckom. V kravjem mleku so namrec dolocene snovi, ki prevec obremenijo otroska ledvicka, cesar pa v raznih prilagojenih mlekih ni..

Zakaj ravno mleko v prahu? Pocakajte se nekaj casa, predvsem zaradi alergij..

Stran: [1]