cmokec -> KWA JE S KOFETAM????? (17.12.2004 22:04:39)
|
Ne boš verjela draga Ladybird. To se ne da na kratko povedat. Sem že napisala, pa bom še enkrat. Do osmega meseca sem stalno poslušala od sosed, da bom rodila fantka, ker sem se zredila za fantka, pa trebuh je imel obliko za fantka, po obraz se mi je tako spremenil, da bo sigorno fant. Najbolj je v tem užival moj oči, ker so se mu kar učke orosile, če je katera rekla, da bo dobil vnuka. Jaz spola nisem vedla, zato sem na pregledu vprašala, da bi vidla, če so uganile. Pa je ginekoliginja rekla: otrok je zelo velik in močan, po spolu je 100% fantek, rodila pa naj bi pred rokom, ker je CTG že zaznaval majhne popadke. Končalo se je tako: rodila sem 6 dni čez rok. Ko sem prišla rodit, so mi rekli naj grem kar še malo domov. Pa sem rekla da sem že čez rok, so mi pa umetne našopale in rekle, da 10 mesecev pa še nobena ni bila noseča. Kot dojenček je bila tako majhna (48 cm) in 2750 g, nikjer sledu o debeluščku. Pa punčko smo dobil. Se pravi, vse kontra. Da bi bila mera polna, sem pa še na 1. aprila rodila, da mi cca. dva dni noben ni verjel, da sem že presrečna mamica. A je zgodba, ane. Dodajam še to, da je moj oči eden najbolj ponosnih dedkov in ljubljenec svoje vnukinje. cmokec
|
|
|
|