|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KWA JE S KOFETAM?????
17.12.2004 20:24:56   
dory
hahaha biba77...ti sploh ne ves v kaj se spuscas...moj mali je...uf ne znam niti opisat...scrkljano bitje :)..

U to pa bo slastno za bozic...pri nas taksne zadevscine pece kar mami...se dobro,ker bi jaz v nasprotnem primeru spraznila vse posode..tko da bi bil bozic...ah no ja...ojacan samo zame:)-

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   KWA JE S KOFETAM?????
17.12.2004 20:25:28   
ZARA
oj Pia,sem brala o tvojem protestu na portalu...borbas-ni kej!!

...biba,'krapki' :)-:)-:)-:)-...hudo!!!
Kako pa to zgleda??? Krapki...:)-:)-

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   KWA JE S KOFETAM?????
17.12.2004 20:28:19   
dory
Pia73...ne pusti se provocirat...edino prou je,da poves kar si mislis...upam,da si v zivljenju tudi taka...tako da,ostani in kofetkaj z nami :)

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   KWA JE S KOFETAM?????
17.12.2004 20:29:23   
cmokec
Pia 73, vse čestitke.:bravo::bravo:

Jaz sem čisto tvojega mnenja. Povem, kar je res in ne kar bi se bolje slišalo. Če bi bilo več takih, svet nebi bil hinavski in ljudje se nebi nosili kot pavi, pod dragimi oblekcami pa usrane gate.
Je pa včasih težko slišati, kar nočeš, čeprav je res.

cmokec

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   KWA JE S KOFETAM?????
17.12.2004 20:32:14   
biba77
Krapki?
To so pa eni taki "kupcki", sladki s pridihom limonce, polnjeni z marmelado in posipani s sladkorjem. S cajem imenitni, s kavo pa tudi ne napacni!

Ve ne boste nic spekle? 8)

Jaz bom naslednji teden, najverjetneje v cetrtek, spekla se sadni kruh, v petek ene take male slane s sirom (sem dobila recept na Slovaskem). Moja mami pa bo potico naredila.

Nimam pa se jedilnika za bozicno vecerjo... razen purana (pa se to ne vem, na kateri nacin) :zmeden::zmeden::zmeden:

teja., kaj mislis, da jaz Maja ne bi znala se malo zraven scrkljati?!? :)-
:miska:

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   KWA JE S KOFETAM?????
17.12.2004 20:32:18   
dory
Jest sem tud vedno za direktivo...no ce je res delikatna stvar povem malcek bolj vljudno...ampak ljudje pri meni se kako vejo kako stvari stojijo...nekaj casa sem se sicer zadrzevala in delala kot je bilo drugim primernejse..pa sem se ustela...danes je veliko hinavstva...ampak v prijateljstvu in partnerstvu mora biti zato ogromno sprejemanja in kompromisev....dejstvo pa je,kar dajemo dobimo...duplo..dobro in slabo :)

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   KWA JE S KOFETAM?????
17.12.2004 20:32:26   
Pia73
Saj ne vem kako bi rekla ali na srečo ali na žalost sem v realnem življenju (RR mi vedno bolj postaja realno življenje saj nekaj punc tudi osebno poznam) tudi tako iskrena oz. direktna,... Pa me ta odkritost tud kdaj po buči udari,... :grrr: Sam take sem in sicer nisem jaz,...

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   KWA JE S KOFETAM?????
17.12.2004 20:34:30   
ZARA
ohoooooooo cmokec...
At last!!!
Kr srkejte mrzlo :kava: ;);)!!!

A to se mar da nacrtovat (kdaj bos rodil),al kako???
...jst se tud strinjam s Pio...

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   KWA JE S KOFETAM?????
17.12.2004 20:34:43   
dory
biba77...a ti bi Maja se malo scrkljala? Joj boga jaz..ze tako je prevec zahteven :)....pod nujno bova rabla atija,ce ne bo ko puncka :)

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   KWA JE S KOFETAM?????
17.12.2004 20:35:39   
biba77
Pia73, ves kaj, kar NA SRECO reci, da si taka!
Men si prav vsec. :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica:

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   KWA JE S KOFETAM?????
17.12.2004 20:37:12   
ZARA
ah nehej no teja. se enga scrklanca :)-:)-:)- bos fasala...lej'ga ko je lep detk,pa kaj ce mal :((...

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   KWA JE S KOFETAM?????
17.12.2004 20:37:12   
dory
Pia...bolj bi te teplo hinavstvo...odkritost te udari tisti trenutek,ker nasprotnik ni dovolj kultiviran,da bi mal premislil povedano ampak takoj blokira...ampak to je le prehodno obdobje...vsaka prespana noc da nekaj novega .)..tako da kar ostani taka kot si...

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   KWA JE S KOFETAM?????
17.12.2004 20:37:36   
Pia73
Čujem, da se mente za varstvo,... Vam lahk še jaz mojga štiriletnega lepo vzgojenega :)-:)-:)- pobalinčka posodim za kakšno uro,...

Jaz baje dober pečem ampak keksov ne jemo kaj prida radi,... Za druge pa se mi letos niti slučajno ne da,... Imam pa en fajn recept za neke obične kekse, ki jih vsi obožujejo, meni pa niso kaj prida, taki suhi, čajni,... Meni je na teh keksih edino všeč, da jih lahko delam s tamalim. Full uživa zraven. Sem ga ravnokar vprašala ,če bi jih pekel pa je full navdušeno rekel: JA! Tako, da hvala za fajn idejo, biba77 :rozica::rozica::rozica: Sicer jih pa itak ne bomo pojedli ampak jih bomo raztalali, ampak sam, da bo mali užival,...

LP Pia73

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   KWA JE S KOFETAM?????
17.12.2004 20:38:31   
cmokec
Zara, jaz še nisem čist nazaj, ker moja Sara še skače po stanovanju, jaz pa letam od dnevne pa do kabineta. Mislim da bo kmalu omagala, če ne bo Božiček vidu, da še ni v postelji. Pol sem pa pečena na RR, ker je dragi na zabavi (no sej bom jaz tudi).

cmokec

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   KWA JE S KOFETAM?????
17.12.2004 20:39:02   
biba77
Teja., tezko bi ga clovek imel za puncko! Pa, ves kaj, zdaj si mu pokazala, kaksno je njegovo mesto v vajini druzinici in ce je ze na prvem mestu, mora imet kaj od tega, ne?
Saj, ko bo starejsi, pa se bosta lahko pogovorila in bodo tudi pravila in prioritete malo drugacne. Nic ne skrbi.
Pa isces atija?? Kje pa?? Al ga bo kar Maj za tebe izbral??

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   KWA JE S KOFETAM?????
17.12.2004 20:39:02   
dory
ZARA...argumentirej svojo zadnjo izjavo...kasnega scrkljanca? Hehe pa ne cilas na Majevo sestrico al bratca? Za to bi rabla par let,da pridem k sebi :):)-

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   KWA JE S KOFETAM?????
17.12.2004 20:40:58   
dory
biba77...ja Maj je na prvem mestu in pomoje tudi vedno bo...in tamal to s pridom ze izkorisca..pol nej pa se kdo rece,da niso prebrisani :)

Atija mamo na poiskanju ja...samo bolj cakam,da pride kar pozvonit...me je malo strah,da bi kar sama nekje zacela...

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   KWA JE S KOFETAM?????
17.12.2004 20:41:02   
Pia73
Hvala punce za podporo,...:rozica::rozica::rozica: Saj veste, da dobro dene,...

Sem glih danes enmu lenmu sodelavcu par krepkih povedala, pa se ne more načudit, kako se mu upam vse povedat,... Pa sem mu rekla, da boljš, da mu v obraz povem kot pa za hrbtom. Pa je dečko intelegenten, pa sva pol čist normalno komunicirala,..:bravo:

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   KWA JE S KOFETAM?????
17.12.2004 20:41:17   
cmokec
Ja ta jaz tudi:

Pia, mi te mamo radi TOČNO TAKO, PA PIKA, PA KONC DEBATE!!!!:rozica::rozica::rozica:

cmokec

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   KWA JE S KOFETAM?????
17.12.2004 20:41:37   
dory
No vids Pia...iskrenost dones velja...:bravo::bravo:

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   KWA JE S KOFETAM?????
17.12.2004 20:41:39   
ZARA
Upam da bo detka kmal dol padla...samo da ne bos ti prej,hehe...
... matr, ne vem zakaj so vsi dedci na zabavah, mamice pa doma...S katerokoli se zgovarjam je moz na NL zabavi...mislm...

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   KWA JE S KOFETAM?????
17.12.2004 20:42:33   
ZARA
argumentiram....dedca sm mislla...

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   KWA JE S KOFETAM?????
17.12.2004 20:44:29   
cmokec
O pri naši hiši je tako, da tudi mamica pride na vrsto, nč bat.:)-:)-

cmokec

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   KWA JE S KOFETAM?????
17.12.2004 20:44:29   
Pia73
:)-:)-:)- Saj jaz sem se že enkrat hvalila, da imam doma fajn moža, kajne,...:)-:)-:)- Sicer je to top secret,..ampak moj mož ravnokar spravlja tamalga spat, na zabave pa sploh ne hodi, dela privat tak, da tam nima nič, sicer mu pa ne diši preveč,..

Sam mami vse nadoknadi,... :bravo:

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   KWA JE S KOFETAM?????
17.12.2004 20:44:52   
biba77
He, he, Pia, ti kar pripelji pobalincka, samo tebi pa ne bi jaz zaposlitve :love: iskala. :)-:)-:)-:)- Lahko pa nama skuham kosilo in kavico s smetano in par kapljicami ruma in se leo zleknes na kavc, jaz pa na tla, pa bo vrtec laufal...
Meni so tak rekli, da bo kolektivni zadnji teden v decembru, pa se lahko malo vam posvetim.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ime
bušyka

Katero ime za deklico vam je najbolj všeč?

Sanja (11%)

Viktorija (13%)

Eva (52%)

Mila (24%)

Število vseh glasov: 324

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!