je to normalno? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

hugolina -> je to normalno? (17.12.2004 16:14:49)

pozdravljene!
berem vas sicer redno, oglasim pa se le redkokdaj. Včeraj sem naredila test in pokazal mi je + :). Sicer mi zamuja le tri dni ampak test je pozitiven. Naročena sem šele 30.12. ker se baje prej itak nič ne vidi. Mene pa zanima če je to normalno da imam napet trebuh oz. čutim ne ravno bolečine ampak kot nekakšno špikanje od popka navzdol - po sredini. Ni tako močno da nebi bilo vzdržno ampak je tolk da se čuti. Drugače pa imam že cel teden slabosti in napete prsi.

Vrtnica1 -> je to normalno? (17.12.2004 16:18:40)

Čestitke, nova :nosecka:. Bravo :bravo::bravo::bravo:
Ja, nič hudega ni, če špika, le da ne zelo ne boli ali pa krvavi.
lp, V. :rozica:

nita -> je to normalno? (17.12.2004 16:19:42)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Diagnoza: noseča!!

Čestitam!!! Vsi našteti znaki so normalni.

:love::love::love::love::love::love::love::love::love:

Lepo božaj bušija!!

L.P. Anita

hugolina -> je to normalno? (17.12.2004 16:25:34)

hvala za čestitke in lepe želje. A potem je to res v redu, ker me mal skrbi. Ne krvavim pa ne in tud izcedka ni. Sej pravim moti me samo to "špikanje"

cat -> je to normalno? (17.12.2004 19:26:44)

Še ena nova nosečka:nosecka:! Čestitike:bravo::duda:!
To da te pa špika je pa čisto normalno;), saj se telo prilagaja in počasi se že raztegujejo vezi, da se pripravijo na novo življenje... Skratka, če ni kakšnega čudnega izcedka(rdeč ali rjav) je vse OK, vsaj tako je bilo rečeno meni pri G. Koliko pa si noseča, da imaš že tako kmalu pregled?
Uživaj!
:muca:&:duda:(9t)

hugolina -> je to normalno? (17.12.2004 21:50:28)

ojla cat, ja v bistvu mi zaostaja danes četrti dan. Ne izcedka ni nobenega, sam tak čuden občutek kot pred M, tak napet trebuh in pa to špikanje. Ne vem zakaj me je pa naročil 30. A je to mar prezgodej? Ker drugače ima pa prosto šele februarja, do takrat se mi pa pomoje že zmeša :(

cmokec -> je to normalno? (17.12.2004 21:50:40)

Hugolina, iskrene čestitke:bravo::bravo:

Vse kar si napisala, je normalno. Brez panike in uživaj

cmokec

hugolina -> je to normalno? (17.12.2004 21:51:47)

cmokec hvala za lepe želje, enako želim tudi vsem ostalim :nosecka: in tistim ki to še bodo

Andy13 -> je to normalno? (18.12.2004 18:35:42)

Hugolina, čestitam! :bravo::rozica::bravo:
Srečno in da bi se počutila čimbolje.

Stran: [1]