KATJA -predstava za Dedka mraza (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Pupica -> KATJA -predstava za Dedka mraza (17.12.2004 14:48:36)

Malo sem bila na bolniški zadnje tri dni :) pa sem šele sedaj videla, da ste bili na predstavi kjer so plesale deklice iz skupine FLIP.Eno vprašanje? S kod si?Mogoče Postojne? Ker tam pleše ena prov posebno luštkana deklica...Ne vem pa če je to ista skupina FLipic???:zmeden:

KATY&TIMMY -> KATJA -predstava za Dedka mraza (17.12.2004 15:14:20)

ojla!jaz sem iz bližine Kopra.te Flipice imajo "sedež" v Piranu in Luciji.vodijo pa jih Stasja in Mojca Mehora.vendar so se tako razširile :bravo: da se ne bi čudila če so tudi v PO.:zmeden2:vem pa da nastopajo po celi Sloveniji in tudi po svetu.pred 14 leti,ko sem jaz hodila je bilo v Piranu in so bili še začetki,zdaj pa mislim da imajo poslovalnice tudi drugod:zmeden2: ,so pa fantastične:bravo::bravo: .in so tudi zelo majhni otroci pri njih:bravo::bravo::bravo: .:):)
lp,Katja:morje::kuza::muca::racka:

Pupica -> KATJA -predstava za Dedka mraza (17.12.2004 15:26:45)

aha, sej se mi je zdelo, da si bliz morja:morje:( ne zamerit, ampak nekako te imam v povezavi z nevo6...ne me prašat kako ker ne vem, samo vem da nekako spadata skupaj, ona pa je z koprskega območja:)- :)- )
Hvala za pojasnilo:)-

KATY&TIMMY -> KATJA -predstava za Dedka mraza (17.12.2004 15:29:32)

:)-:)-:)-:)-zato ker je moja mama oz. babica mojemu sinčku:)-:)-:)-:)-
slikice so precej podobne,no na naših albumih boš najdle obe,pa še Timija:)-:)-:)-

Pupica -> KATJA -predstava za Dedka mraza (17.12.2004 15:38:48)

no sej se mi je zdelo da sta v sorodu:)-:)-:)-
Sem ravno zadnjič gledala slike z pokljuke, a ste bili v eni hiši z zelo visoko streho?

KATY&TIMMY -> KATJA -predstava za Dedka mraza (17.12.2004 15:41:31)

hm,nevem:ups: vem da se hiša imenuje PIRANKA,bila je od splošne plovbe,zdaj pa je privat.

lp:morje::morje::morje:

Pupica -> KATJA -predstava za Dedka mraza (17.12.2004 20:40:26)

aha...pol pa vem ket je :)-:)-
Lep konc je tm...mislim da ima zadaj en kamin:zmeden:Sva že bla tm9nebesa

KATY&TIMMY -> KATJA -predstava za Dedka mraza (17.12.2004 21:56:52)

ja res je lepo,še se bomo vrnili:bravo: saj je od kolega.:bravo:zdaj pa sploh ko je obnovil,ne še vse,ampak je vsakokrat lepše!!!:bravo::bravo:

Stran: [1]