Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Problem - kako in kaj naj? 8.11.2007 14:38:50
|
|
|
|
melanija
|
Naj opišem situacijo. Noseča sem 24 t. V pon. sem bila pri splošni, zaradi vnetja mehurja (seveda mi ni verjela, govorila mi je da otrok pritiska na mehur in da hodim na WC zaradi tega). Jaz se nisem dala in me je vseeno poslala dat vodo. Drugi dan je bil izvid pozitiven. Dala mi je antibiotik, spila sem ga ob 13 h. Zdaj pa moj problem. Proti večeru me je začel boleti ledveni del, oz. ledvice. Nisem mogla ne sedeti, najbolje je bilo ležati. Ponoči se je vse umirilo, včeraj čez dan isto, ista topa bolečina, brez vročine, brez slabega počutja. Zvečer sem klicala na urgenco kaj bi bilo. Rekli so da nič, da samo slabo prenašam antibiotik, da naj več pijem. Ponoči se je stvar umirila, danes je malo boljše. Ni še čisto dobro, sam tako kot včeraj me ne boli. Naj zapišem še to da otroka zelo dobro čutim, čez cel dan, tudi ponoči. Klicala sem tudi ginekologinjo, pa je nisem dobila. Kaj mi je še storiti? Malo me panika daje, kaj bi to lahko bilo?
|
|
|
|
RE: Problem - kako in kaj naj? 8.11.2007 14:43:00
|
|
|
|
Taula
|
Mogoče je res kriv antibiotik. Če ti bolečina popušča se telo puca.
|
|
RE: Problem - kako in kaj naj? 8.11.2007 14:44:13
|
|
|
|
2.mama
|
Oj, ne maram te kaj strašiti, samo z mano je bilo isto. Potem me je G dal na CTG in ugotovil, da je ta topa bolečina pravzaprav posledica prezgodnjih popadkov... Tako da... TAKOJ do zdravnika!!
|
|
|
|
RE: Problem - kako in kaj naj? 8.11.2007 15:05:47
|
|
|
|
melanija
|
So tudi tebe bolele ledvice ali cel hrbet in križ. Ker jaz čutim bolečino samo v ledvicah.
|
|
|
|
RE: Problem - kako in kaj naj? 8.11.2007 15:15:08
|
|
|
|
2.mama
|
Pri meni je bilo vse lepo in prav, dokler en dan nisem najprej začutila mehurja. Po pregledu pri zdravniku je pokazalo vsebnost bakterij, vendar je takrat Primotren takoj začel delovati (mora v roku 12 ur). Ker se je mehur umiril, se mi je bolečina preselila na ledveni del, kar je pa včasih malo zavajajoče... Lahko so ledvica, lahko je križ, lahko pa so (tako kot pri meni) popadki. Ker pa vem kako se počutiš, ti svetujem sledeče: vsekakor probaj priti v stik z ginekologinjo. Ko mene niso hoteli sprejeti sem šla naravnost na urgenco porodnišnice in se nisem umaknila dokler me ni nekdo poslušal. In hvala bogu, da so me. Nobene panike predvsem. Vstrajaj pa na tem, da te nekdo pregleda in POMIRI. Do tega imaš vso pravico!
|
|
|
|
RE: Problem - kako in kaj naj? 8.11.2007 15:19:12
|
|
|
|
melanija
|
Dali so ti Primotren, pa saj je prepovedan za nosečnice. Mani je dala nekk drug antibiotik. Še bom provala dobiti ginekologinjo, sam kaj ko je v operacijski, tako da moram počakat.
|
|
|
|
RE: Problem - kako in kaj naj? 8.11.2007 15:27:57
|
|
|
|
2.mama
|
Ja vem. Jemala sem ga samo par dni in na 24 ur. Ti probaj dobiti G in javi kaj si odpravla! Drži se!
|
|
|
|
RE: Problem - kako in kaj naj? 8.11.2007 18:08:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Bolečina v križu lahko pomeni: - težave s križem,
- težave z ledicami ali
- popadke.
Je ta tvoja bolečina stalna al včasih preneha,pa se spet vrne?Če je stalna,potem je bolj malo možnosti,da so popadki. Vseeno pojdi do ginekologa.
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?