zaspancek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: smuki Ojla! Da malo oživim tole temo... Tudi jaz sem prebrala že veliko o tem vozičku in moram priznat, da je to eden redkih, za katerega še nisme slišala, da bi se kaj kvarilo. Ima kdo drugačne informacije? Kje so šibke točke? Zanima me pa še nekaj... ko sem v živo gledala športni del, se mi je zdelo, da je samo sedalo zelo malo... tudi, ko ga položiš čisto v vodoravni del (mislim, da ima še vedno mal naklona), da je otrok pri dobrem letu že prevelik, da bi v njem lahko tudi spal? Kakšne so vaše izkušnje? No, v glavnem me najbolj bega tale športni del... od strehice do širine in dolžine sedalnega dela..... Mi imamo Muro 4 ze dobrih devet mesecev. Do sedaj je se vse tako, kot mora biti, pa vozimo po precej neurejenem terenu. Glede sportnega dela nimam nobenih vecjih pripomb, razen tega mogoce, da bi dodala se kaksno stopnjo naklona (trenutno so tri), kar bi prislo v postev takrat, ko se je mali zacel dvigovat, ni pa se samostojno sedel. Smo ga pa pri nas uporabljali od rojstva dalje, pa je bilo cisto ok (tudi stranska zascita). Da bi bilo sedalo zelo malo, pa se meni ne zdi ravno, pravzaprav se mi zdi cel sedez precej velik in sirok v primerjavi z drugimi vozicki. Nas mali ni ravno med manjsimi, pa ga bo se kar nekaj casa lahko uporabljal (ce bo hotel, seveda ). Kar se pa tice strehice, pa je pri modelih 2009 (in 2010) ze izboljsana, saj ni vec tistih stranskih okenc. Ostaja samo se tista na vrhu, ki smo jo mi prelepili, ker je tudi cisto brezveze. V BC pa imajo tudi se stare modele, zato moras malo bolje pogledat. Tisti podaljsani del strehice pa je sicer res tanjsi, ampak se vedno cisto ok in ne prepiha in premoci. Ce nameravas kupiti komplet s kosaro, se splaca pogledat kaksno internetno stran. Jaz sem sicer kupila v BC, ko so imeli akcijo skupaj z lupinico, tako da je bilo malenkost ceneje, vendar ce bi se enkrat kupovala, bi prek interneta. Skratka, mi smo z nasim terencem zadovoljni . Res ni najlazji vozicek in v prtljazniku zasede veliko prostora (kar mi je slo, priznam, nekaj casa posteno na zivce), na lepem terenu je malenkost slabse okreten (ker je pac vecji) od npr. Bugabooja, ampak za slabsi teren in zimo pa je zakon! Aja, kar se tice zimske vrece (za v sportni del), mi pa ta original ni bila ok, zato smo vzeli quinnyjevo in je super! Drugace pa pase gor vsaka vreca, ki ima odprtino za 5 tockovni varnostni pas, se celo tisto plasticno T varovalo lahko imas notri.
|