Aurea
|
Je že kar nekaj odprtih tem za MURO, npr.: http://www.ringaraja.net/forum/m_2591776/mpage_1/key_/tm.htm Tole pa je moja ocena (kopirano z zgornje strani): PLUSI - zadeva super funkcionira - poleže se v čisto ležeč, udoben položaj (meni se zdi, da je res zelo udobno v tem ležati, ker je tako fajn oblazinjeno), če pa želi gledati, nastavim na prvo višino, da je nekje pod kotom 30 stopinj, kar je tudi dobro (tak kot priporočajo tudi proti bruhanju pri dojenčkih) - položaj: gleda proti meni, kasneje pa bomo seveda sedežek obračali kontra - ogrodje stoji samo, s potegom ročke se čisto poleže, odstranijo se tudi kolesa (primerno za manjše avtomobile),izjemno enostavno se zloži in spet sestavi (samo potegneš gor, pa je) - ročaj je izredno prijeten za voziti, ravno prav širok in obložen s peno, višina se hitro nastavi - kolesa (mi imamo Muro 4, ki se mi zdi še stabilnejši) so v celoti vrtljiva (spredaj) dobro vzmetena in zmorejo vsak teren, tudi makadam z globokimi luknjami ;-) - košarica je dobra, fino je, ker se lahko prilagodi tudi širšemu in daljšemu "tovoru", ki ga prevažaš tako, da se položi zadnja stranica - strehica je snemljiva in lahko prilagodljiva - na Muro gre isti senčnik, kot na Buzza (torej dokupiš nastavek od Quinnyja in potem kombiniraš katerokoli marelico od Bebe Conforta, kar je fino, ker imajo pester izbor barv ;-)) - vedno znova pa me navdušuje preprostost uporabe - "klik" sistem, brez kakršnihkoli zadrg, pasov in jermenčkov, torej - user frendly MINUSI - ni ravno najlažji voziček na trgu (ampak še vedno lažji od npr. Freestyla in še nekaterih tega ranga) meni se zdi recimo primerljiv z Janejem, s to razliko, da se lahko pri Muri razstavi in zloži vsak del posebej, kar je veliko lažje - mene v bistvu še najbolj moti ravno strehica - ta je sicer atraktivna in enostavna za premikanje, ampak, kot je bilo že enkrat zapisano, problem je v stranskih "okenčkih", skozi katere lahko v močnem soncu svetloba pride skozi, saj nimajo zastirala (mi ta problem rešimo s plenico); tudi tisti podaljšek iz materiala za anorake bi bil lahko bolj dodelan. Na koncu naj dodam, da sem prijetno presenečena tudi nad uporabnostjo torbe za previjanje, ki ima veliko funkcionalnih žepkov, sploh tisti spredaj so super (mobitel, ključi..), za črni trak spredaj, ki je potegnjen čez torbo in je namenjen nošenju, se lahko fino zatakne kakšna igračka, ki je potem hitro na razpolago ;-)). Tudi sistem odpiranja z zadrgo je domišljen. Torba se z zgornjo zadrgo lahko pritrdi čez ročaj vozička (jaz jo ponavadi namestim tako, zato mi ostane v košari še dovolj prostora za npr. stvari iz trgovine).
|