Anonimen -> RE: POMOČ-otrok moči posteljo (8.11.2007 13:39:04)
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Glej, če je izključen organski vzrok, potem ga ne vozi okoli raznih psihologov in kvazi pomagačev, ker ga boš samo zafrustrirala. Ne zdaj, da prosto lula, ampak ne ga zasramovat in kaznovat, ker bo še slabše. Moj nečak je še tja nekje do 12. leta lulal v posteljo, včasih se je podnevi tudi pokakal v hlače. Enostavno ni čutil. Stvar je bila zagotovo psihološke narave - ločeni starši. Edino, kar so naredili doma, je bilo to, da si je moral pokakane hlače oprati sam. Ker na blato pa čuti podnevi, če ga tišči, ne? Pojma nimaš, koliko otrok v tej starosti še vedno moči posteljo. Ko sem še hodila v šolo v naravi, sem vsako leto imela od 2 - 4 primere na 10 - 16 otrok. Ja, jaz sem ponoči vstala in jih zbudila, da so šli lulat, mi ni bilo težko. Tudi se mi ne zdi prav, da bi se zaradi tega morali odpovedat šoli v naravi. Pogovori se z učiteljico in jo prosi za pomoč. Hvala res za vzpodbudne besede. Sigurno se bom z učiteljico o tem lepo pogovorila. Pa sej po mojem tudi ne bo edini. Ko takole danes berem, naj bi se to dogajalo vsakemu 10.otroku. Fantje so pa baje nasploh bolj nagnjeni k lulanju ponoči. Peljemo ga pa čist tko k eni znanki, ki se ukvarja z alternativo. Baje obstajajo neke masaže stopal in veliko pitje čaja (kopriva+njivska preslica+rman+ognjič). Bomo videli kako bo. Zaradi tega se tut ne bo svet podru. To tudi sama vem.
|
|
|
|