san -> RE: Mutsy košaro ali lupinico (11.11.2007 7:54:24)
|
ta naš sine je sedaj star že skoraj 4 leta, tko da njega ne bomo več tlačili. bomo pa tega, ki je še v trebuhu. se je pa takrat lupince zelo uporabljalo in propagiralo namesto košare in ven ga težko voziš brez zimskega pajaca. no, pol smo takrat itak dokupili tudi košaro in to tisto veliko quinnijevo, ker je zasedel celo tamajhno dreami pri 1 mesecu (je prodajalka gledala z odprtimi ustmi). in sedaj so pa itak spet pogruntal, da pa ni dobro da je otrok notri dalj časa, takrat so pa hvalil, kako da je super lupinca, ker je otrok notri v taki pozi kot v maminem trebuhu[sm=zmeden.gif]. in to glede velikosti si nič ne zmišljujejem. tako pač je bilo pri mojmu otroku (s tem namenom sem takrat tudi šla z otrokom v bc, ker sem mislila, da ga jaz notri ne znam dat), zato ne bi rada kupovala nekaj, kar bo po enem mesecu spet neuporabno za nas. pa še glede oblačenja otroka. ja, vedno sem ga oblekla v pajaca že doma, ker se je vedno drl kot sraka, ko sem obleke nanj tlačila in to do 6 meseca in da bi pol še enkrat izvajala to mučenje, ko bi ga dajala iz avta. ne, hvala.
|
|
|
|