pasenje kravc (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


VesnaLana -> pasenje kravc (8.11.2007 8:38:56)

Živijo mamice,

mene pa zanima kako pri vas poteka pasenje kravic. Lana je stara 4m in pol, veliko smo na tleh saj nikoli ni hotela biti na trebuščku. Zdaj pa je pogruntala kako se je treba obrnit in je stalno na trebuhu, ker se ne zna obrniti nazaj  jo moram kar naprej obračati in poglej ga zlomka čez sekundo je spet na trebuščku. Koliko časa pustite svoje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] na trebuhu.
Aja pa še to, ko je na trebuhu ne zna počivati. Ne ve da lahko glavo da postrani in se uleže ampak nos tišči v poden in tuli.




tikatoka -> RE: pasenje kravc (8.11.2007 9:31:37)

Tako kot se je naučila iz hrbta na trebuh se bo tudi obratno, zato mislim da jo ne preveč nazaj na hrbet dajat, ker se ne bo naučila, saj ne tako hitro, ker kar rabijo ene 14 dni da poštudirajo da gre tudi obratno, no vsaj pri našemu je bilo tako.

Pozdravček




Putka -> RE: pasenje kravc (8.11.2007 9:39:16)

Ji že paše. Saj bo hitro pogruntala obrat v drugo smer. Naša pa na trebuhu noče bit, takoj se na hrbet obrne[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (8.11.2007 9:39:35)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




mateyka -> RE: pasenje kravc (8.11.2007 12:18:40)

Aja pa še to, ko je na trebuhu ne zna počivati. Ne ve da lahko glavo da postrani in se uleže ampak nos tišči v poden in tuli.


rofl, naša tud - ma 3 mesce zdej, sam ko probamo kravce, da faco u poden in tul k zverina [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ne mara bit na trebuhu pa če je ne vem kaj. predvidevam, da bo bolš, ko bo mal močnejša in se bo začela obračat (zdej je če premala za te kaskaderske podvige [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image])




neja24062007 -> RE: pasenje kravc (8.11.2007 14:07:51)

Naša je večinoma na trebuščku, ker pač tako najraje spi.
Ko je utrujena sama zahteva, da jo dam na trebušček ker se verjetno tako najbolj naspi. Sedaj že kak teden počiva tudi na hrbtu, ampak veliko manj časa, kot pa če počiva na trebuščku.

Tudi ko se previjava jo obrnem na trebušček, najraje pase kravice brez pleničke - pozor! nevarnost lulanja, in takrat se vedno polula [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].




Anonimen -> RE: pasenje kravc (8.11.2007 18:23:16)

Kdaj pa se lahko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] da na trebušček? Moj sonček je star nekaj čez en mesec in mi je patronažna naročila naj ga kar dajem parkrat na dan na trebušček, da bo dvigoval glavico. Premajhen se mi zdi za to. Al se motim?




tini6 -> RE: pasenje kravc (8.11.2007 18:26:12)

Na trebuščka je tudi dobro dajati, da gredo plini ven ali pa še kakšen kupček podre.




mami_miki -> RE: pasenje kravc (8.11.2007 23:49:52)

moj zdrži pol minute,,,ne pase rad kravic, ful mu je muka...
zdravnica pravi, naj ga dajem večkrat na dan,...pa noče....razen, če ga z kako igračko hecem, da se mal smeje pa pozabi, da se mu ne da...
bomo videli...




mateyka -> RE: pasenje kravc (9.11.2007 9:30:13)

ker naša ni hotla kravic past in je tulila kot zverina (še zdej ni šans in čakamo na dan, ko bo obvladala obračanje), samo jo mi dajal na ramo, ker je dost podobno - če hoče kej videt mora dvignit glavo in kasnej hrbet, ko lahko. in si res lahko opazil kako postaja močnejša, ker se je počasi začela odrivat od nosilca (beri nas), zdej že skor samostojno z glavo ždi na rami, ker seveda hoče vse videt. ni skoz na rami, sam jo pa redno fliknemo gor po kakih 5-10 min čez dan.
sicer še vedno probamo kravce, sam bolj zarad obračalnega treninga - jo mal okol valamo da se navad [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Stran: [1]