Gina -> RE: potrebujem nasvet (8.11.2007 14:03:07)
|
Meni se pa vseeno zdi, da si ti malo ljubosumna na njegovo družino. Njemu očitno čisto odgovarja, da je z njimi in da es z njimi dogovarja. Mene bi pa motilo, če bi bil moj mož ljubosumen na moje starše. Ful ne bi tega prenesla, take posesivnosti, da moram biti samo z njim. Jaz sem se z mami slišala večkrat na dan vsak dan, dokler je bil živa. Meni se to ne zdi nič groznega. In ne vem, če bi me motilo, če bi moj preživljal veliko časa s svojimi, priklopila bi se zraven, ap bi bilo. Saj je isto, če ima dec šport ali gostilne ali je pa cel dan v službi....niti enega ne poznam, ki ne bi imel česa, če drugega ne, pa spi vsako popoldne. Tvoj ima pač familijo za hobi, se meni zdi. To da tvoj partner cinca pri odločitvah, je del njegovega karakterja. Zato tudi ti z njim lažje shajaš, ker se ga da prepričat, ker je malo manj nasilen najbrž pri tem, se pusti pregovorit tudi od tebe. Če bi bil ravno obraten, bi te pa tudi motilo, da ne popusti, da hoče, da je vse po njegovo. Druga stvar bi bila, če bi se do tebe oni grdo obnašali, pa tega nisem razbrala, ali pač? Zakaj se pa ti ne povežeš z njimi, pa se vključiš v njihov ritem in ne izkoristiš lepih stvari, ki ti jih ponujajo, naj pa še zate skuhajo, ap pospravijo, ap kaj vem kaj še vse.... A veš, koleričnost prenašat ni glih nekaj težkega, če to vzameš kot šport, pa se jim režiš zraven, se ti zdijo otročji. To je njihov problem, če se bolj glasno skregajo sem in tja. Ma ne vem, težko je sodit, če ne vidiš tega bolj od blizu. Lahko so res oni ful zateženi, lahko pa si ti ljubosumna, pojma nimam.
|
|
|
|