miska1 -> RE: Desetke007 (8.3.2008 14:00:50)
|
mama06, kako lep pogled na Grand Canyon, mi zaigra srce. Mi imamo skozi okno zgoraj tud zelo lep razgled na vso okolico, na cerkev, travnike in gozdove. oktoberka, pocivaj zdaj in raje pocakaj, da si telo opomore. Mene tud ima, da bi ze kar zanosila, bomo raje pocakali kot, da bo kaj narobe. Martin je dobil napotnico za nevrologa in naju bodo zadrzali na pediatricni kliniki 26.3., ravno na njegov roj. dan. Al bova tam eno noc ali vec, moram se poklicat in se dogovorit. P pravi, da glavica lepo raste in da ni videt, da bi blo kaj narobe. Na desni strani nad celom ima jamico, ki se bolje vidi s profila. Izgleda nesimetricno in po mojem ni nic drugega kot to. A mislijo slikat al kaj? Kako je na P kliniki poskrbljeno za mamice... Najrajsi bi sla z Martinom domov prespat in pol zjutraj navsezgodaj nazaj. Pa se vse bom morala sabo nosit... Mleko... Kar neki. Upam, da potrdijo, da je vse v redu z njim, zdej skoz razmisljam, kaj pa ce je kaj res narobe. 30.3. ima krst. Klaudia, odkar berem, da kateri dojencek pade na tla, "skoz pazim" na Martina. Ko ga previjam skocim se kako stvar na hitro iskat, ker menim, da kot spremljam, kolk hitro se razvija in kaj zmore, se ni cas za kake prehude obrate. Ceprav se v postlci ze zna obrnit za 90 stopinj in samo gledam. Da me ne bo presenetil. Sem si danes privoscila cokoladno torto in napitke. Zvecer vsega zmanjka, ko vas je toliko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
|
|
|
|