2ursae
|
jao ... sem zdajle obesila rdeče perilo in mi ena nogavica manjka , je očitno v stroju ostala - v stroju pa že laufajo plenice. Upam, da ne bo kakšne roza katastrofe . Mi smo nazaj od P, nae rekordne mere pri 4,5 mesecih: 68 cm, 8120 g in obseg glavice 44 cm. Mi je rekla P, da nama gre super, da je pa nečeloma po tabelcah tko, da otroko podvoji svojo težo pri 6m . Sem ji povedala, da se dojiva na 2 uri in mi je odvrnila, da se očitno zelo rad crklja. Je svetovala, da, če želim sebi olajšat zadevo, naj poskusim malo daljšat razmike, pa sem ji rekla, da ge ja meni lažje kar pristavit kot pa mu ne dat . Naj si sam odmerja svoje porcije, ko si bo zaželel, bo že manj jedel. Dobil je pikico, mal pojokal, pa sva bila takoj dobra , zdaj pa spi ... bi mi prav prišlo, da bi danes malo več spal, da lahko malo knjigo pogledam. Ja, Urša, knjigo, ne pa računalnik . ša mal odgovorov potalam: sončna očala: po mojem pri tem ni samo ene resnice, sem prebrala že kar nekaj čankov, kjer očalca priporočajo od rosne mladosti, seveda pa morajo biti kupljene pri optiku. Mi jih ne bomo imeli, iz praktičnih razlogov: najbrž stanejo kar nekaj €, pa dvomim, da jih bo hotel imet gor, že s klobučkom je križ. Itak bo imel klobuček, že zaradi glavice in imel tako očke v senci. kopanje: po kopanju je ša dobre volje, dokler ga ne začnem oblačit - takrat pa pride huda ura. Pol pa iz kopalnice letiva direkt v spalnico, kjer ga podojim in blažen zaspi . Ne mirkam pa na to, da naj po jedi ne bi šel prekmalu v banjo. Ko je lačen mu dam in ko pride na spored banja, gremo, pa če je od hranjenja le 10 min. Poliva itak ne več, če je pa pred banjo dalj časa brez hrane, je pa pri oblačenju sploh cel . Kopamo se pa vsak drugi dan, pa se ne namilimo vedno. Laske namilim le 1x ali 2x tedensko, itak je z njimi ful dela . Delam pa vse s trdim milom. umivanje: ma ja, ni problema. Ajd, ni ravno srečen, ko mu umijem obraz, ampak pritožuje se pa ne ... tudi, ko mu dajem fiziološko v noska, naredi sicer grimaso, a potrpi. teža lupinice: ja, ni ravno lahka ... ne bi pa kupovala kakšne slabše le zato, ker bi mi jo bilo lažje nosit. Po mojem mora bit konkretna, da je pravilno ojačana in s tem bolj varna. gledanje poročil: že dolgo ne več, če že, pogledam samo na dnevniku prvih par minut, da vidim, kaj dogaja. Črna kronika pa ... letim daleč stran, ker tudi mene take stvari prizadanejo, sploh kar se tiče otrok. tatoo: nimam, sem se pa nekaj časa resno ukavrjala z mislijo, da bi ga dala ... pa dalj kot to nisem prišla. Se nisem mogla odločit, kaj bi si dala narisat. skuštrana, eno za taščico in za vas, da boste lažje prebrodili situacijo. papa
< Sporočilo je popravil 2ursae -- 5.3.2008 11:51:03 >