suzanamai -> RE: Desetke007 (25.2.2008 9:16:19)
|
Dobro jutro čveke, včeraj je bilo tako lepo vreme, da smo polno izkoristili dan in smo bili zunaj od 10h-17h. Zoja je bila celo popoldne brez kapice, v tanki jopici in podloženih hlačah brez žabic. še dobro, da sem jo zjutraj bolj malo oblekla, saj drugače bi zgorela, se mi zdi, da je bilo več kot 20°c. Kadar smo bili v senčki, sem jo samo pokrila z dekico. Prehodili smo vsaj 20km, Mai se je na srečo spomnil in vzel rolerje, saj drugače pomoje ne bi zdržal. Skratka enkraten dan, upam da bo še več takih, čeprav so bile temp. čisto neprimerne datumu. Zoja je danes zopet spala kot top. Spat je šla ob19h, prvič se je zbudila ob 04:15, se podojila in spala do pol9h. Sem jo hodila gledat, če je vse ok. No sedaj sva že pojedle, se previle in sedaj se igra v lupinici. Ugotovila sem, da se od Hipp kašice veliko bolj nasiti kot od Alette. Saj po Hippu, spi vsaj do 3h, po Alette pa se zbudi čisto prezgodaj, ponavadi že po treh urah. Imam občutek, da ji res zobki prebijajo, saj me je včeraj tako grizla za prst in je bila čisto nervozna. Skuštrana se priporočam za mai tei. Janja ti Urbana kar namaži s kremo, vsaj po obrazu, saj je super negovalno mazilo. Zojo vsakič po kopanju namažem po celem telesu in malo zmasiram, pa obvezno zjutraj po obrazu. Pa ne sekiraj se zaradi flaške, dokler je ne uporabljata za cartanje. Lane samo da je za vami. Zaradi polsestrice, pa bi jaz verjetno ponorela. Sem drugače full mirna in tolerantna, kadar pa ponorim, pa vsi vedo, da ni šale. Imava pa danes doma tudi Mai-a, saj se je zjutraj slabo počutil in ima 38 vročine, upam da ne bo kaj hujšega in da ga je samo prepihalo v soboto na Rogli. Sedaj pa moram skuhati korenček in jabolko za princesko. Uživajte
|
|
|
|