|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pika74!
17.12.2004 12:49:02   
Anonimen
No, je že baguska dala:)

Kr bod firbčna...:)-

OO, hvala:) Sej moram še kakšno dat gor.:)

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   Pika74!
17.12.2004 13:24:32   
Andy13
Pika, no tudi jaz držim pesti, :miska::miska::miska:, pa glavno, da ne pride Teta Francka:hudicek: na obisk.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Pika74!
17.12.2004 13:54:44   
ZARA
pikaaaaaaaaaaaaaaaa...jst cakam...:love::love::love:

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Pika74!
17.12.2004 14:32:23   
tinkamiška
Pika:miska::miska::miska:!

Tinka

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Pika74!
17.12.2004 16:18:01   
Anitka
PIKICA jaz še zmeraj upam, da si naša srečka :nosecka: s testom al pa brez. Če France do 22. ne bo, ponovi test na moj račun in me preseneti z lepim :darilo: za moj RD :roza::modri:

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Anitka:metulj:

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Pika74!
17.12.2004 19:40:56   
Reneja
Čeprav sem vedno le prebirala vaš forum predno sem zanosila :nosecka: moram Piki tokrat tudi nekaj napisat. Meni je test pozitivno pokazal več kot 3 tedne po tistem, kot bi bilo normalno. Tudi sama sem prej velik testov naredila, pol sem se pa odločla da ne bom nobenga več kupla. Kot si se zdej ti Pika.

No, pa mi ga je kupla moja dobra prijateljica v službi, ki mi je vseskozi govorila, da sem sigurno zanosila, ker sem že cel mesec drgačna (sama nisem čutla nobenih nosečniških znakov, zato sem bla prepričana da sigurno ni nič). In pol sem res na njeno prigovarjanje naredila test - tokrat za spremembo prepričana da bo negativen in je bil pozitiven :modri:. Prvi pregled sem tako po hitrem postopku imela šele pri 12.tednih.
Držim pesti, da bo tudi pri tebi tako. Lep večer R.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Pika74!
17.12.2004 22:45:27   
pika74
:rozica:O hvala Reneja:rozica: - ti mi daješ upanje. Testa ne upam več narest, ker kr vidm, da bo spet sam ena črta.
Ampak se pa mal drugač počutm. Mogoče je to sam psiha. Al pa tud ne - kdo ve?

Bomo čez 9 mescou vidl, če ne le Franca ne pride prej8)8)

:rozica:

Lp
Pika74
:metulj:

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Pika74!
17.12.2004 23:59:49   
Reneja
Najbolj, da Dedku Mrazu napišeš pismo, da si želiš takšen test, ki kaže le pozitivni rezultat :modri: (dve črtici, križec) in ga pogledaš zjutraj na prvi novoletni dan :darilo: (brez goljufanja!).
Mogoče pa boš spet začela verjeti v Dedka Mraza...
Vse lepo...:modri::nosecka:9nebesa:duda:
R.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   Pika74!
18.12.2004 10:28:56   
Sisy
halo Pika,kva je zdej?! ;) A res ne boš nardila testa al kaj????:)- Mene pa toook firbec matra če si :nosecka:....Rada bi ti čestitala! že dolg ni nobene frišne nosečke....:zmeden2: a vse na božička al pa dedka mraza čakamo :)-

Jst sm pa neki zbolela,mal mam temperature,pa mozoljev tok kot še nikol :zmeden: (ne vem kva mojmu telesu dogaja pa nikol jih nimam) pa vsa sem smotana ampak se bom do našga srečanja pozdravla :miska: morm vas spoznat....;)

no Pika, od tebe pa prčakujemo čimprej novičke o :duda:

pa pa

S.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   Pika74!
18.12.2004 12:39:40   
Drejči
...Sisy, če sem prav prebrala ga je naredila že včeraj in je bil negativen,...:(

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   Pika74!
18.12.2004 15:08:42   
Sisy
vem da ga je naredila,čakam če se bo opogumila še za enega....:)- čeprav jo pa razumem,zakaj bi jo testi spravljal v slabo voljo: lahko pa naredi tako kot pravijo v reklami za Clearblue: počaka še 9 mesecev pa bo 100% sigurna....:)- mal heca mora bit....;)

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   Pika74!
18.12.2004 18:29:12   
pika74
O Sisy, ti maš pa lepo slikco:love::love:.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   Pika74!
18.12.2004 19:42:43   
Sisy
o hvala ;)

sam moja kužika drgač ni tok "oskublena", zdej ma ful dolgo dlako in je naaaajlepši kuža naokrog....:)-

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Z leti tudi plodnost moškega upada
Ste vedeli, da imajo tudi moški svojo biološko uro? Glede na najnovejše raziskave, mora tudi moške skrbeti za biološko u...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?