nasvet za zblojeno mene (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje



Sporočilo


miškot -> nasvet za zblojeno mene (7.11.2007 19:46:39)

naš trimesečni Mihec je že en mesec na adaptiranem mleku. Ker je imel od tretjega dneva rojstva ubitačne krče smo dobili Novalac AC. Se je super obnesel in imamo krče sedaj samo še kakih 3x na dan za pol ure. Enkrat je v lekarni Novalaca zmanjkalo in smo mu dali pet brokov navadnega Aptamila. Takrat je prvič prespal noč in je nasplošno  izgledal bolj zadovoljen. Ko sem vprašala v lekari, če naj kar preidemo na Aptamil, so mi povedali, da lahko če želim, da pa se potem krči lahko vrnejo.Občutek pa imam, da ga Aptamil bolj nasiti. Najbrž zarad laktoze.
Sedaj mu čez dan dajemo Novalac, za obrok pred spanjem pa Aptamil.
A je to v redu?
A imate tudi kakšne izkušnje s tem, da bi se krči povrnili, ko ste prešli na navadno adaptirano? Ali se vam zdi bolj možno, da jih je že prerasel?




moje sonce -> RE: nasvet za zblojeno mene (7.11.2007 20:01:02)

POZDRAV,če je že star 3 mesece,so krči že verjetno izginili,ker se je to zgodilo tudi z mojim malčkom,točno do 3 mesecev je mel res krče,pol pa kot bi odrezal so bili mimo,lp




pety78 -> RE: nasvet za zblojeno mene (7.11.2007 20:50:51)

Pri nas so bili krci tudi 3 mesece. Verjetno ga pocasi minevajo. Kar daj mu Aptamil zvecer, ce mu ustreza.




Anonimen -> RE: nasvet za zblojeno mene (8.11.2007 9:20:59)

Jaz bi prešla potem samo na Aptamil, ne vem če je dobro, da šije dva različna mleka. Od istega proizvajalca (najbrž zaradi podobne sestave ali kaj) že, to pravijo, da nekako lahko (jaz sem zaradi zaprtosti po Aptamilu mešala z Aptamil Comfortom), dva čisto različna pa menda ne.




Stran: [1]