Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
PDP 17.12, Nataska, ... 17.12.2004 9:10:14
|
|
|
|
lan
|
Pikapoka in Nataska držim pesti,da bosta kmalu stisnile k sebi svoje :duda:.
|
|
|
|
PDP 17.12, Nataska, ... 17.12.2004 13:55:18
|
|
|
|
Nataska
|
Helo pikapoka27! Ti tudi nisi mogla spat! Niti jaz! Se pa pri meni ni še nič zgodilo-vsaj do zdaj. Sem bla pri ginek-sem mela ctg. Pa ni bilo nič, nobenih popadkov, me je tudi pregledala - sem še čisto zaprta, plod. vode je še zelo veliko, pa tudi mala še ful nori noter. Tk da mislim da danes še nič ne bo, razen če se ne vem kaj zgodi. :(( Jaz pa že tako težko čakam. Kako pa kaj pri tebi? Upam da boš vsaj ti imela več sreče, oz. popadkov! lp Še vedno samo Nataška
|
|
|
|
PDP 17.12, Nataska, ... 17.12.2004 13:57:21
|
|
|
|
pikapoka27
|
Lan, hvala za želje. Kot kaže pri nas še ne bo tako hitro. Upam, da se vsaj pri Nataški že kaj dogaja. pozdravček
|
|
|
|
PDP 17.12, Nataska, ... 17.12.2004 14:02:09
|
|
|
|
pikapoka27
|
Pozdravljena Nataška, tudi jaz sem bila na CTG in mali/la je tako norel/la, da imam danes zvečer še enkrat CTG. O popadkih tudi pri nas ne duha ne sluha. Ko pridem zvečer s pregleda pošljem nove informacije. Pobožaj tudi ti svojega buščija. Pikapoka
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?