|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Menstruacija zamuja po klomifenu
7.11.2007 17:10:36   
zvezdica.1
Menstruacijo bi morala dobiti 30.10. pa do danes ni sledu. Upam da je sploh ne bo. Je katera imela tak primer?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Menstruacija zamuja po klomifenu
7.11.2007 18:36:07   
nizy
user posted image user posted image user posted image user posted image  si srečka user posted image .

(odgovor članu zvezdica.1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.11.2007 18:44:15   
lana38
Kot posledica Klomifena lahko user posted image  zamuja samo 3-4 dni, ali pa si user posted image . Tudi user posted image  je lahko posledica Klomifena, saj zato pa si ga jemala, a ne?
LP

lana38

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.11.2007 20:49:41   
til
Takoj po tem ko sem jedla Klomifen sem zanosila. Tako da upam, da je tudi pri tebi tako user posted image user posted image

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.11.2007 22:57:52   
tiana
js sm pa spomladi jemala klomifen ampak so mi ga predpisal ker nisem dobila svoje menstruacije brez k.tablet.pa sm jo pol do septembra normalno dobila zj pa spet čakam dva mesca....drugač pa sm jo dobila 4-5dan po klomifenu

Neposredna povezava do sporočila: 5
8.11.2007 11:06:34   
anci banci
IZVIRNO SPOROČILO: zvezdica.1

Menstruacijo bi morala dobiti 30.10. pa do danes ni sledu. Upam da je sploh ne bo. Je katera imela tak primer?

Čau!

jaz sem imela tak primer.
Najprej sem morala jesti dabroston da mi je sploh sprožilo menstruacijo. Ko pa sem jo dobila sem morala začeti 5 dan cikusa jesti klomifen. ko sem končala s klomifenom pa nisem dobila menstruacije...in nisem bilauser posted image .
ginekolog mi je zopet predpisal dabroston da mi sporoži menstruacijo....rekel pa je da imam "lene" jajčnike.

Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?