Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kako naj ga pregovorim?? 12.11.2007 8:30:14
|
|
|
|
Lorencia
|
katka sem dokaj sveža na forumu , tako da ta mesec bova prvič z fantom ( s katerim živiva skupaj 2 leti ), poskusila delati na . Pač se mi zdi, da je prišla želja pri obeh spontano in sama od sebe. Stara sem 25 , fant 30...in decembra boš lahko videla, ali bo šlo pri meni v prvem poskusu ali bom morala biti potrpežljiva.
|
|
|
|
RE: kako naj ga pregovorim?? 12.11.2007 8:40:02
|
|
|
|
katka11
|
ja, lepo lepo. upam, da vama uspe cimprej, saj ni lepsega kot imeti dojencka. meni je to najlepsa stvar, ki se mi je zgodila. in ce bi vedla, da je to tolk lepo, ne bi tolk casa odlasala in bi imela otroka ze prej, ne pri 29ih... no zdej upam, da se bo moj dragi premislil. ampak sem rekla, da ce 34 ne bo nic potem bom zakljucila pri enem... zdej se ukvarjam s tem kako bi ga prepricala. trenutno mu dam cist mir, no ja mogoce kaksno sem in tja kaksno opazko... oh ja... kdaj pa naj ti ne bi dobila menstruacije? da mal drzim pesti tam okol
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?