jasna j. -> Dojenje in dodajanje (16.12.2004 18:41:40)
|
Poslušaj (beri) mojo izkušnjo: mamo in sestro sem vprašala, če sta imeli težave z dojenjem in sta mi odgovorili, da ne. Zato se NIKOLI nisem vprašala, če imam dovolj mleka, če bo bebi znal pit, če bom znala pristavit... Tako nisem ne prvič in ne drugič imela problemov. Verjemi, da je zelo pomembno, če si zaupaš. Kako pa veš, da 3 dni po porodu nisi imela dovolj, če dobiš naval mleka šele 3 do 5 dni po porodu. Si koga vprašala? Sestro v porodnišnici? Ali si dodala zato, ker si imela samo občutek, da nimaš dovolj? Tisto, da bi naj dojenček pil vsake tri ure... Ne, ne, važno je da mu daš mlekec ko želi, pa če je to 10 minut po tistem, ko je že pil, pa tudi če bo pil eno uro, pa naslednje 3 prespal,,, Ni pravil, kdaj se bebi hrani. Najbolje je, da pogledaš na spletno stran: http://med.over.net/phorum/read.php?f=94&i=5317&t=5317 preberi si in pokliči svetovalko za dojenje, rade volje ti bodo pomagale. In preberi si knjigo Dojenje in materinstvo iz srca. Zaupaj si, sprosti se, pa bo šlo. Pa veliko sreče in ljubezni z bebijem...
|
|
|
|