|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Moški in WC
7.11.2007 14:54:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Pa tud ne razumem zakaj je treba dedca natrenirat da sede ščije

Vidiš, na take leti tista deklica, na dece, ki so se pustili strenirat lulat sede. Na moške, ki so tako navajeni od otroštva to itak da ne leti. mi je zdaj mal žal, da nisem tega dopisal.

Sej je kul. Zdej štekamuser posted image . Moji prsti so pač hitri, včasih hitrej k pametuser posted image .

Ja taki so pa res punčke, maš prav.user posted image

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
7.11.2007 15:36:30   
MARTINŠČICA
Saj jaz ne govorim kar tako, sama od sebe, da moj doma lula sede. Enkrat smo se pač s kolegicami pogovarjale, kako in kolikokrat katera čisti kopalnico, pa sem pač to povedala. In sem bila ful čudna. No, meni je to normalno. Pa tudi umije si ga, ko konča. Pa roke. Na to slednje, sem (po presenetljivi hitrosti odhoda v WC in prihoda nazaj) opazila, da velika večina moških kar pozabi in potem štafna s svojimi "najčistejšimi" rokami povsod okrog sebe.
Pa ne raumem tiste, ki pravi, da moški z velikim onejem ne morejo sede lulat. Saj mu ne stoji takrat, a ne? Kr neki.
Čudna sem gotovo tudi, ker po tuširanju kabino obrišem s krpo iz mikrovlaken, da se ne nabira vodni kamen. Tako je potrebno manjkrat čistiti z agresivnimi čistili.

200% MAMI

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
7.11.2007 15:46:21   
Anonimen
Pa tudi umije si ga, ko konča.

kako? Po vsakem lulanju? A to v bideju al kako? Gre pod tuš?

(odgovor članu MARTINŠČICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
7.11.2007 15:51:23   
Anonimen
Tud moj mož lula enkrat sede, enkrat stoje, ampak to ne zaradi mene, tko pač hoče...mene pa tud približno to ne moti, oz. sploh ne opazim, naj lula kakor hoče...in nimam polulane školjke, mogoče ker vedno sede lula user posted image  Sem pa opazila ja, da ko pridejo obiski je vse polulano, celo od tasta, to me pa tolk razjezi user posted image   user posted image

Je pa ena sodelavka ravno zadnjič rekla, da ne razume moških ki sede lulajo, da je zanjo to tako grdo...sem jo sam pogledala in si mislila svoje.....ne vem a je mislila da zdej uni k pa lulajo v stoje in vse poščijejo da so pa pravi desci user posted image user posted image user posted image .

Sploh pa nobenmu ne razlagava kako on lula, ker je to najina stvar...če kdo kaj omeni temo, ne razlagam...koga briga.

p.s.-ta tema mi je všečuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
7.11.2007 15:51:43   
Anonimen
Pa tudi umije si ga, ko konča.

lulat?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
7.11.2007 18:39:35   
gregstrx
Pravzaprav ... no zdej bom priznal celo resnico user posted image user posted image user posted image  ... če je le mogoče si ga umijem po lulanju. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
7.11.2007 18:43:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: gregstrx

Pravzaprav ... no zdej bom priznal celo resnico user posted image user posted image user posted image  ... če je le mogoče si ga umijem po lulanju. user posted image user posted image

Kje pa? V službi mislim...v lijakuuser posted image Pa doma če nimaš bideja, plezaš v banjo al kar v lijaku?user posted image

Mislm res me zanimauser posted image

No pr nas mamo vlažn vc papir, pa se ne rabmo vsake pol ure k lulamo umivatuser posted image

(odgovor članu gregstrx)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
8.11.2007 6:50:03   
srki
Mislim, jaz sem že tolikokrat rekla, da ne vem, kako to, da naši predniki, babice in dedki imajo takšno starost (nad 70 let), ko pa si ga niso umivali, niti rok, ko so prišli iz WC-ja, če so ga sploh imeli, bolje rečeno, iz štaleuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
8.11.2007 12:10:26   
Naja30
Moj tud lula stoje. Doma. Drugod pa stoje. Je pač tako navajen.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 34
8.11.2007 14:51:57   
cukr07
Moj lula doma sede, tako je navajen že od malega. Pa drugje tudi, razen v javnih WC-jih, kjer so pisoarji.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?