|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vsak dan me je bolj strah
7.11.2007 8:47:22   
Anonimen
Prebiram zdaj na forumu, kako so nekatere nezadovoljne s svojimi ginekologi, oziroma o njih govorijo, kako so jih nepravilno zdravili in podobno. Razumem, da ni vsaka z vsakim zadovoljna, vendar bi lahko bile malo bolj obzirne, ker s svojimi opisovanji, kako so vas napačno zdravili in imeli do vas slab odnos, strašite tiste, ki so pri dotičnih zdravnikih. Kako mislite, da se počutimo tiste, ki imamo težave, ali smo celo noseče, za zdravnika imamo pa po vaše najslabšega ginekologa.Res bi bilo dobro, da kdaj pomislite tudi na druge.
Sama imam slabe izkušnje z zdravnikom, ki je na teh forumih najbolj opevan, pa mi na kraj pameti ne pride, da bi o tem pisala in druge strašila.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vsak dan me je bolj strah
7.11.2007 9:11:22   
Anonimen
Ne vem, ampak jaz bi to, kar se piše, vzela kot neko opozorilo, da bi bila pozorna na dogajanje v svojem telesu in se ne bi zadovoljila z mrmrajočim odgvoorom ali kaj takega. Po moje so taka pisanja lahko tudi dobra, kakor vzameš. Res pa ni treba panike zganjat, to pa verjamem, da lahko tako pisanje tudi do tega pripelje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.11.2007 9:13:25   
Naja31

Ah, daj no, pa ni treba brati, če ti ni všeč kaj piše.
ene imajo dobre izkupnje, druge pa slabe. Jaz sem z mojo G zelo zadovoljna, čeprav poznam nekatere ki niso. In me ni nič strah. Meni je pomembno kako mene obravnava.

In ne vem zakaj ti ne bi napisala tvojih slabih izkušenj z nekom, ki ga druge hvalijo. Meni bi se to zdelo edino prav, da predstaviš pe drugo plat zgodbe, ne pa da skrivaš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.11.2007 9:21:21   
Raho
Vsake oči imajo svojega malarja. Vedno računaj na to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.11.2007 9:22:27   
san
po moje to ni stašenje, bolj opozorilo za ostale ženske.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.11.2007 12:03:37   
bina30
Jaz berem te zgodbice, če pa jim verjamem, je pa druga stvar. Veš kaj sem jaz vse slišala v nosečnosti??? Grozno. Nekatere mamice se rade "pohvalijo" kako so jih v porodnišnici zajeb..., kako so 24 ur rojevale, kako je njihov ginekolog zanič, da je porodnišnica na podnu.... Bla bla bla. Potem sem slišala najrazličnejše zgodbe o smrti dojenčkov, pa o problemih žensk, pa to in ono. In veš kaj? Boli me. Res, da je tudi mene strah poroda, ki bo čez kake 3 tedne, pa veliko razmišljam, ampak paranoična pa zaradi teh reči ne mislim biti. Raje uživam še zadnje tedne, si privoščim kozmetičarko pa frizerja in se požvižgam na zgodbice. Roditi bom morala tako kot vsaka do sedaj.
Tudi ti se poskušaj umirit ali pa preprosto ne beri forumov.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.11.2007 12:29:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: san

po moje to ni stašenje, bolj opozorilo za ostale ženske.

Točno tako.user posted image

(odgovor članu san)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
7.11.2007 12:29:46   
butt3rfly
ka ni bolš, če se pove točn tko, kot dejansko je, ne pa da nekoga kuješ v obleka in oh in sploh? no, upam, da si tiste, ki pišejo te zgodbice, niso vsega skupi zmislale, ampak da se je to tudi dejansko zgodilo. včasih je kaj treba jemati tudi z določeno rezervo in premišljeno. napiše lahko vsak vsega boga.
da pa se panika bezveze zganja, se mi pa zdi tudi adijo. bomo ja še pred 50im umrl, če se bomo za vsako stvar sekirali.

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

(odgovor članu bina30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.11.2007 12:51:29   
sasa79
To ni strašenje, če vsaka pove svoje mnenje o določenem ginekologu in če tebi to ne paše, ni rečeno da drugim tudi ne. Sicer pa, ne beri tega, pa bo star rešena, a ne?

Sreča... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni tvoje življenje z ljubeznijo.

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?