daša -> RE: Dajmo rečt kako o darilih za triletnike (7.11.2007 12:49:19)
|
Joj, naš bo pa konec decembra štiri leta star. Si je zaželel za Miklavža bobne. Me že zdaj glava boli, ko se spomnim kaj me čaka. No bobne je sestra že kupila v Avstirji na akciji, ker če nebodo za Miklavža, jih mu bo pa ona za RD dala. Ampak zdaj ko imamo bobne (poceni), je prešoltal na trobento. Še huje. Sploh ne vem kaj naj. Najbrž ne bo dobil nič. No tukaj bi rada nasvet. Gospodič se noče naučit ne križa naredit, ne molit "angelček moj". Pa nismo nič pobožni, ampak pri nas Miklavž hodi po hišah in je tako treba. Že lansko leto ni hotel naredit križa, kljub vsemu mu je Miklavž dal viličarja (tovornjaka pa ne, ker kao ni naredil križ, ampak ga tudi kupila nisem, ker je bilo že vse too much). No, zdaj pa prosim nasvet, kaj naredit z darilom za miklavža. Če ne bo hotel sodelovat, ga dobi ali ne???!! Kaj je zdaj vzgojno, kaj pa malo preveč hudo vzgojno. Nimama pojma kaj naj, ampak slutim, da mali bo ostal pri svojem NE - je kozorog z veeelikimi rožički in je trmast ko[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] . Pa soory ker mal smetim, ampak ne tako hudo.
|
|
|
|