NancyF -> Bruhanje in bolniška (6.11.2007 19:45:42)
|
Drage [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] ! Prosim svetujte mi, v soboto in nedeljo sem izredno veliko bruhala, komaj sem še prišla do WC-ja. Sem v 8. tednu nosečnosti. Pregleda še nisem imela, imam ga šele čez dva tedna. V nedeljo sem bruhala sigurno vsaj 18x. Vse kar sem popila in pojedla sem dala ven. Jedla sem po malo, ampak nič ni ostalo notri. V ponedeljek nisem šla delat in sem ostala doma. Svoje ginekologinje ne dobim na telefon, ker dela samo ob torkih popoldan dr. Lomšek iz Domžal (nova ginekologinja), nihče se ne javlja na telefon, do nje pa danes nisem šla, ker se slabo počutim, saj kaj pa mi bo? Morda dobim kakšne tablete proti slabosti, s čim bi mi lahko še pomagala? Niti ne vem zaradi bolniške, kako s tem? Klicala sem svojega osebnega zdravnika in je rekel, da lahko ostanem kakšen dan doma, naj pa se vseeno pogovorim s svojo ginekologinjo, ampak kako, če je ne dobim na telefon?! Morda katera ve, ali se lahko v Domžalah kljub temu, da svoje ginekologinje ne dobim na telefon, kličem katero drugo za pomoč, morda dr. Strah, ali katero drugo? Da bi mi vsaj povedala zaradi bolniške. Imam tudi takšno delo v službi, da sodelujem na sodnih obravnavah in si ne bi rada delala sramote in bruhala zraven strank. Prosim svetujte!
|
|
|
|