Anonimen -> Kaj bi ve naredile? (6.11.2007 14:50:10)
|
Babica, živi nad nami in ima doma shranjen denar za pogreb. Pred časom so bili doma delavci in je denar iz ene omare pospravila v drugo za to smo vedli samo jaz, mama in ona. Potem pa je naenkrat zbolela in odšla v bolnico, že pred tem jo je enkrat rahla možganska kap in dostikrat kaj pozabi. Sedaj je prišla iz bolnice in delavci so odšli, njenega denarja pa ni. Nihče ni brez vedenja nas doma hodil po njejem stanovanju, sedaj pa je mama kriva da ji je denar vzela za delavce. Pa ji ga sto procentno za to si dam glavo odskeati, ker imamo denar. Preiskali smo celo stanovanje vsi smo nervozni in se še samo kregamo. Mama je danes rekla da če denar najde da spakira in odide od tu, ker tega ne misli poslušati da jo nekdo krivi za nekaj kar ni naredila. Pa nikoli se nismo kregali, ampak jo je zdaj na lepem kar obtožila. Jaz sem jo imela full rada (babico), sedaj pa je ne morem niti več pogledati, ker me full boli da obtožuje mamo za nekaj kar ni naredila in mi solze kar tečejo. Kaj bi ve naredile v takšnem primeru, denar še kar iščemo ampak se bojimo da ga ni kam vrgla, ker dedek je tudi spomin izgubljal in je lep dan vse načrte za hišo skuril, ona pa je večino dopoldneva sama doma, ker nas ni in kdo ve kaj dela tisti čas, enkrat se je že zgubila pa je full dolgo domov hodla. Mene pa sedaj full boli, da je mama kriva za nekaj kar ni naredila, in da bo res odšla, ker je nito pogledati več doben ne sme prav.
|
|
|
|