Anonimen -> Posvetovalnica pri pol leta (16.12.2004 12:54:26)
|
Da malce poročam. Včaraj sva imela s Filipom posvetovalnico...torej obisk pediatra:bravo: Filip je star 6 mesecev in pol in ima že 9700g :zmeden:in 69cm . Sem vprašala pediatra, če se ji zdi predebel, pa je samo odkimala z glavo. Dojen otrok ni nikoli predebel, je rekla. Poleg tega je pa zlo gibčen in živahen. Ko bo začel hodit, bo ta špehec hitro zgubil. No, dobil je tretjo pikico in tako kot pri prvih dveh čisto nič :((. Mene bolj pri srcu stisne, kot njega. Je pa opravil vse naloge odlično. Segel je po ropotulji in si jo natančno ogledal ter začel udarjat z njo po mizi. Rozino je takoj opazil in jo prijel z levico :zmeden: s palcem in kazalcem in skorajda pojedel. :ups: Sledil je rdeči volni, ki jo je pediatrinja vrgla iz višine na tla.:bravo: Obračal se je v smeri ropota in dokazal, da dobro sliši :bravo: Ko ga je pediatrinja potiho poklicala za njegovim hrbtom po imenu, se je oziral...torej že ve, kako mu je ime :bravo: Pokazal je, kako možato sedi in kako se prevali iz hrbta na trebuh. Obratno se mu ni dalo:zmeden: Potem je pa izvajal še jogo za dojenčke in preštel vse prste na nogah, jih še malce poskusil...če so umiti :ups: Še prej je seveda očaral vse po vrsti in se vsakemu posebej nasmihal - že ve, kako se prikupiti :zmeden2: Skratka, mami je bla vesela nad pohvale pediatrinje. In ponosna na svojega malega lumpija. Me pa zanima, če podobne vaje pediatri delajo pri pol leta tudi drugod po Sloveniji?
|
|
|
|