guppy -> RE: AD3, krči in spanje (8.11.2007 14:30:38)
|
Mi dajemo obema AD3 od prvega meseca dalje. Po njih ju kar zvija, ampak si pomagamo s SabSimplex kapljicami. Ne vem, ali pomagajo izboljšati stanje ali se samo tolažim, da je bolje :)). Od čajev lahko poskusiš skuhat komarčkov čaj; prodajajo ga v lekarnah ali pa instant od Hipp-a, če pa bi bila otročka zaprta in imela hude vetrove, pa v lekarni kupi Plantex čaj od leka. Tudi vsebuje komarček in pomaga otročku, da se pokaka. Na trebuh ju ne dajeva ležat. Bonči, te pa razumem glede skrbi, da bi prespala njun jok. Meni se to redno dogaja, ko je mož doma, ker "čutim", da bo on poskrbel za njiju. Ko sem pa sama, skočim iz postelje kot strela ob najmanjšem jamranju, potem pa budna ležim še kakšno uro, dokler se res ne zbudita. Ko si sam in se nimaš zanesti na koga, se ti čuti izostrijo. Ravno prejšnjo soboto se mi je zgodilo, da sem se zbudila ob 12h in mi ni bilo nič jasno. Mož ju je vmes že 2x previl v spalnici in nahranil... jaz pa pojma nisem imela, kljub prižgani luči [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Utrujenost, ni kaj.
|
|
|
|