Kako vam znese? (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Finančne dileme starševstva

Sporočilo

Anonimen -> Kako vam znese? (6.11.2007 12:18:34)

In sicer, materam samohranilkam....Imam cca. 700€ plače, rada bi pa šla v garsonjero. Kredita najbrž ne dobim na tole plačo (ali pač[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image])...

Najem je tam nekje od 250-300 € brez stroškov, seveda...

Kako vam to znese? če vam...

sazi -> RE: Kako vam znese? (6.11.2007 13:14:13)

nisem mama samohranilka, toliko pa o kreditih in nakupih:

na vsako plačo (če si zaposlena za nedoločen čas) lahko dobiš kredit - tudi na 700 EUR.
Zdaj kje bi kupovala garsonjero ali 1-sobno stanovanje - močno vpliva na ceno. Pomembno je tudi, če imaš kje kaj našparanega denarja, ker kredita za celo kupnino ne dobiš.

Anonimen -> RE: Kako vam znese? (6.11.2007 13:18:45)

Ne znese. Brez zaposlitve, na socialki, brez preživnine, najem majhnega stanovanjca(180€ najemnine), s kolesom se prevažava z otrokom.
Na črno trdo delam, da imam kaj za na mizo dati-otroku seveda, meni večkrat ne ostane kaj za pod zob.
Ampak ostajam pozitivna in čimprej bom dobila službo.  Ko bodo slabi časi za menoj, se bom bogu zahvalila, da sem vzdržala to preizkušnjo in ostala skromna.

Anonimen -> RE: Kako vam znese? (6.11.2007 13:20:32)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ne znese. Brez zaposlitve, na socialki, brez preživnine, najem majhnega stanovanjca(180€ najemnine), s kolesom se prevažava z otrokom.
Na črno trdo delam, da imam kaj za na mizo dati-otroku seveda, meni večkrat ne ostane kaj za pod zob.
Ampak ostajam pozitivna in čimprej bom dobila službo.  Ko bodo slabi časi za menoj, se bom bogu zahvalila, da sem vzdržala to preizkušnjo in ostala skromna.

Boga, meni gre kar na jok. Res.

Anonimen -> RE: Kako vam znese? (6.11.2007 13:46:19)

Ja svaka čast anonimna,sej boš tudi ti enkrat zaživela in šla skozi pekel,Prišla boš do raja,ker si ga zaslužiš.Ti praviš,da se voziš s kolesom,....
Tudi jaz ko grem v šolo na sestanek,ne pridem z dobrim avtom tko ko nekateri,se šobijo,zrihtana ****,v đipu se pripelje,drugać pa vsi zapufani do grla.Na vzven vse lepo,not pa tuga.
Drži se anonimna

paris -> RE: Kako vam znese? (6.11.2007 16:53:24)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zelo sem žalostna, kadar take stvari preberem. Drži se anonimna mamica. Vredno je, zaradi tvojega malega sončka.

Stran: [1]