NEVA!!! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Urša76 -> NEVA!!! (16.12.2004 11:28:25)

ajoj, zdaj sem se nate spomnila. NO, PRIZNAM, PUNCE SO ME.

a bi ti men lahko mal šlogala. tkole me mal zanima: kako bo z mojim bebijem, pa s samom. kako bo reagiral ko mu bom povedala...

thanks
urša

pupika -> NEVA!!! (16.12.2004 11:49:53)

Neva bi lahko prosim še malo pogledala naš seznam, kjer smo napisane vse punce, ki bi rade zanosile v tem mesecu.

Seznam pa je napisan v postu :Za vse nas, ki bomo ta mesec postale srečke

Smo se malo pupike pohecale, pa smo rekle, da bomo tebi kar sklic napisale in nam malo napovej prihodnost.

Tole z Uršo pa tudi mene zanima, kakko bonjen reagiral.

Hvala Neva.

lp, pupika

saba -> NEVA!!! (16.12.2004 12:33:24)

ja NEVA no pridi malo šlogat

:)-:)-:)-:bravo::bravo::bravo::)-:)-:)-:)-

:)-:)-:)-:bravo::bravo::bravo::sloncek::sloncek::sloncek:

enci -> NEVA!!! (16.12.2004 12:34:14)

Sem ji poslala sporocilo v nabiralnik naj se ajvi na tem forumu!!!!
Upam, da pride kamlu.:kuza::kuza::kuza:

Tejčika -> NEVA!!! (16.12.2004 12:39:52)

Neva, tudi jaz te nestrpno pričakujem:sloncek::sloncek::sloncek:

pupika -> NEVA!!! (16.12.2004 12:54:15)

Vse jo nestrpno pričakujemo kaj nam bo napovedala.

:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Anonimen -> NEVA!!! (16.12.2004 14:43:12)

Uauuuuuuuu je dolg seznam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Veste kaj:)-:)-:)-Sedaj so prazniki,se nazdravi z šampajncom kajne?No tako.Z dragim kar dve flaški odprite vsakemu po eno.Pol nazdravljajte toliko časa,da boste ful dobre volje:)-:)-:)-:)-Takrat bojo hormončki že ponoreli in paglavčki začeli prepevat,hitro pod rjuhe ali kamorkoli že...Od januarja naprej bodo začele tle na forumu deževati vesele novičke:bravo::bravo::nosecka::nosecka::duda:No Enci tebi je namenjen januar Sabi februar pa Damjani tudi zato da boste vse skupaj furale po Kopru.Urša a ti april odgovarja je lep mesec..pomlad ptički pojejo:)-:)-
Neva:)-:hudicek:

Anonimen -> NEVA!!! (16.12.2004 14:45:04)

Pupika:)-:)-:)-:)-Seznam je kilometerski,če ti ne uspe z nazdravljanjem ob polnoči boš pa počakala eno malo do marca:)-:)-:)-
Neva6:hudicek:

baguSka -> NEVA!!! (16.12.2004 14:46:36)

Neva Urša je že zvedla da nosi :duda:! Njo zanima kako bo in kako bo njen bivši sprejeu novičko!!

Anonimen -> NEVA!!! (16.12.2004 14:48:12)

tejcika hmmmmm...počak da mi kapne:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:
Ja maj mesec ljubezni..tako se bosta stiskala da bo kar vroče...samo pol ne jamraj,če boš celo poletje v vročini prenašala pikico v trebuščku.Jaz nič kriva nimam nič s tem:ups::zmeden:

Neva6:hudicek:

Anonimen -> NEVA!!! (16.12.2004 14:49:33)

:)-:)-:)-REKLAMACIJE NE SPREJEMAM!!!!!!!!!!:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

enci -> NEVA!!! (16.12.2004 15:01:23)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
NEVA TI SI RES ZAKON!!!!
lp
enci:metulj:

anajmad -> NEVA!!! (16.12.2004 18:37:25)

Kaj pa jaz???????:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
en lp:morje:D.

Teya -> NEVA!!! (16.12.2004 19:51:13)

pa jst????

cmokec -> NEVA!!! (16.12.2004 20:15:51)

Neva, na mene si tudi pozabla. Prosim,..

cmokec

Anonimen -> NEVA!!! (16.12.2004 20:56:58)

Cmokec!!!
ko je že Urša naredila nalogo pol prepuščam njen termin ..mislim da je to april mesec pomladi ko se ptički ženijo:)-:)-:)-:)-

Urša...Naredi paketek notri daj dudo in mu daj darilce.Pol boš pa videla ali bo padu v nezavest..se pravi da bo navdušen ko pride k sebi,ali pa bo:kuza::kuza:ga pa boš morala prepričat da dete ni noben baubau:)-:)-:)-
Lp Neva:hudicek:

Anonimen -> NEVA!!! (16.12.2004 21:03:32)

Teya!!!
Vas moram razdelit po vsem letu:)-Da ne bojo me porodnišnice tožle da sem jim dala preveč dela naenkrat.
Čaki..aha dopust na morju julij mesec..mesečina prijeten vetrič iz morja v daljavi glasba,vidva pa sama pod zvezdami,noč vaju zakriva v prijetno dišeči travi:zmeden:ČIsta romantika..sproščenost..Takrat pa bo ratalo!!!!!
Kar zmenta se za dopust že zdaj:)-:)-:)-
lpNeva:hudicek:

Anonimen -> NEVA!!! (16.12.2004 21:05:18)

Anjamad:zmeden::zmeden::zmeden:ti jutri na srečanju povem..mi je zmanjkalo baterij:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-Zamisli se no tam umes med Enci in Sabo:)-:)-

Pozdrav neva6:hudicek:

cmokec -> NEVA!!! (16.12.2004 23:23:16)

Neva, naj se ti besede pozlatijo. Tisočkrat hvala.

In če si pravilno napovedala, se sedaj pred vsemi z veseljem obvezuejm, da te poiščem, potrkam na tvoja vrata, in te objamem, da boš v tvojem dobrem srčku občutila enako mero veselja in hvaležnosti, da boš vedela, kako si mi pomagala in vedno stala ob strani.

Hvala,

cmokec

Natka1 -> NEVA!!! (17.12.2004 5:13:25)

Neva,
bi prosila, če poveš kaj približno vidiš zame. Prosim....
Malo sem neučakana ....

Hvala in lep dan želim
Natka:zmeden2:

mozart -> NEVA!!! (17.12.2004 6:10:13)

Natka, midve sva pa zgodnji kaj?

Neva tudi meme zanima kako bo, sem ža kar malo "vrgla puško v koruzo".

hvala in lp.

Mozart

pupika -> NEVA!!! (17.12.2004 7:53:35)

Tale naša Neva se je pa res potrudila.
En :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:za Nevo in za njene sončke.

Neva hvala v imenu vseh punc.

lp, pupika:kuza::kuza:

Anonimen -> NEVA!!! (17.12.2004 9:14:17)

Mozart in Natka1...tako bom rekla.. v življenju ne smeš nikolo vreči puške v koruzo,ker vedno ostane kakšno upanje,magari čisto majhno ampak vedno morta gledat naprej pozitivno.
Narava je pač takšna rada se z nami poigra.V življenju nam je dano ,da se pač moramo za vsako stvar boriti in ve ste po vaših besedah sodeč VELIKE BORKE.In to je dokaz,da vam bo uspelo.Enim prej drugim malo kasneje.

Ni hudiča,da vama še naslednje leto ne izostane:hudicek: tako kar naenkrat nekega meseca,je ne bo več.Jaz pa bom nestrpno pričakovala vaša sporočila!!!!!!

Evo moja misel bo na praznični večer za vse vas,da se vam uresniči tako vroča želja.

Lp Neva:rozica:

Teya -> NEVA!!! (17.12.2004 10:28:23)

...tak scenarij sem že doživela to poletje.....in to meseca julija :love:
hvala, neva!

Stran: [1]