Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Poletno krilo, škornji in mraz 6.11.2007 12:50:42
|
|
|
|
Anonimen
|
U, albina, tele morajo biti pa fajn, najbrž so prav za v Himalajo ali kaj takega. In če so za tam dovolj tople, bi bile pa tuidi zame najbrž. Samo bo treba do plače počakat. Za ta čas pa na kakšen antibiotik, mogoče, saj ti so pa zastonj.
|
|
|
|
RE: Poletno krilo, škornji in mraz 6.11.2007 12:52:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni U, albina, tele morajo biti pa fajn, najbrž so prav za v Himalajo ali kaj takega. In če so za tam dovolj tople, bi bile pa tuidi zame najbrž. Samo bo treba do plače počakat. Za ta čas pa na kakšen antibiotik, mogoče, saj ti so pa zastonj. ja, so prav neke take športne, za ekstremne primere, pa po moje tudi malo rito skup stisnejo. Verjetno bi bile kar dobre. Do takrat pa na plac stopi pa ene take za starejše gospe kupi, take kot je nosila moja Volga, tiste so tudi kar tople.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.11.2007 12:57:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Poletno krilo, škornji in mraz 6.11.2007 13:03:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, saj po moje vem kakšne je imela Volga. Saj je moja stara mama (Pavla) tudi imela ene take tople hlače.
|
|
|
|
RE: Poletno krilo, škornji in mraz 6.11.2007 21:04:58
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Kaj takega mogoče?
|
|
RE: Poletno krilo, škornji in mraz 6.11.2007 23:18:09
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR IZVIRNO SPOROČILO: al bina Kaj takega mogoče? te, pa poletno krilo bi pa šlo ...
|
|
|
|
RE: Poletno krilo, škornji in mraz 7.11.2007 12:26:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, pa saj to ni nič hecno, najbrž bom res kaj takega nabavila, samo v črni barvi. Škoda, ker nimam kakšnih kolesarskih hlač, bi kar tiste oblekla pod krilo.
|
|
|
|
RE: Poletno krilo, škornji in mraz 7.11.2007 12:31:20
|
|
|
|
solatja
|
kaj pa jajčniki pravijo danes?
|
|
RE: Poletno krilo, škornji in mraz 7.11.2007 12:31:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam kolesarske oz. take za tečt, malo više od kolen. Pošljem?
|
|
|
|
RE: Poletno krilo, škornji in mraz 7.11.2007 12:31:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdaj so že v redu, hvala, ampak večarj zvečer so se pa res nekaj pritoževali.
|
|
|
|
RE: Poletno krilo, škornji in mraz 7.11.2007 12:32:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Jaz imam kolesarske oz. take za tečt, malo više od kolen. Pošljem? A si zaključila s tekaško kariero?
|
|
|
|
RE: Poletno krilo, škornji in mraz 7.11.2007 12:33:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni IZVIRNO SPOROČILO: al bina Jaz imam kolesarske oz. take za tečt, malo više od kolen. Pošljem? A si zaključila s tekaško kariero? Upam, da ne, samo imam troje take hlače.
|
|
|
|
RE: Poletno krilo, škornji in mraz 7.11.2007 12:34:02
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Jaz imam kolesarske oz. take za tečt, malo više od kolen. Pošljem? če so volnene pol bi lahk ble OK v lajkri jo bo pa vseeno zeblo
|
|
|
|
RE: Poletno krilo, škornji in mraz 7.11.2007 12:35:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 IZVIRNO SPOROČILO: al bina Jaz imam kolesarske oz. take za tečt, malo više od kolen. Pošljem? če so volnene pol bi lahk ble OK v lajkri jo bo pa vseeno zeblo ne, niso volnene. Lajkra, hm...bolje kot nič je a ni bila včeraj brez vsega spodaj?
|
|
|
|
RE: Poletno krilo, škornji in mraz 7.11.2007 12:35:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 v lajkri jo bo pa vseeno zeblo Ja, saj to sem tudi že mislila.
|
|
|
|
RE: Poletno krilo, škornji in mraz 7.11.2007 12:36:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina IZVIRNO SPOROČILO: jana73 IZVIRNO SPOROČILO: al bina Jaz imam kolesarske oz. take za tečt, malo više od kolen. Pošljem? če so volnene pol bi lahk ble OK v lajkri jo bo pa vseeno zeblo ne, niso volnene. Lajkra, hm...bolje kot nič je a ni bila včeraj brez vsega spodaj? No ja, spodnje hlače sem imela.
|
|
|
|
RE: Poletno krilo, škornji in mraz 7.11.2007 12:43:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, lepo krilo ni kaj, sam kaj, ko je pa mrzlo. Zakaj pa je nisi poleti nosila? A da hlačke si pa potem imela. Tudi v redu.
|
|
|
|
RE: Poletno krilo, škornji in mraz 7.11.2007 12:44:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Poleti je nisem nosila, ker sem jo šparala za zdaj. Mi je ful lepo škornji in poletna kiklica.
|
|
|
|
RE: Poletno krilo, škornji in mraz 7.11.2007 12:48:38
|
|
|
|
solatja
|
kaj pa če bi jo skombinirala z legicami in gležnarji to je zdej moderno, čeprav meni zgleda nagravžno
|
|
RE: Poletno krilo, škornji in mraz 7.11.2007 12:50:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: solatja kaj pa če bi jo skombinirala z legicami in gležnarji to je zdej moderno, čeprav meni zgleda nagravžno Uf, ne, jaz imam debele noge. To bi bilo za bruhat.
|
|
|
|
RE: Poletno krilo, škornji in mraz 7.11.2007 12:50:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: solatja kaj pa če bi jo skombinirala z legicami in gležnarji to je zdej moderno, čeprav meni zgleda nagravžno Joj, nikarte, boste naredile iz pi...kozolec To, kar zdaj Splišni nosi, je pač tako tako, njena odločitev, ampak še vedno boljša kot pajke pa gležnarčki. Saj drugače je v redu, samo gate ženska rabi, da je ne bo zeblo. Spliš, pa ti znaš štrikat! Ne bi?
|
|
|
|
RE: Poletno krilo, škornji in mraz 7.11.2007 12:51:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina [Spliš, pa ti znaš štrikat! Ne bi? Potem bom imela še večjo rit, že zdaj mi ven štrli. Pa še krilo se bi potem na hlače prijemalo, če bi bilo štrikano.
|
|
|
|
RE: Poletno krilo, škornji in mraz 7.11.2007 12:52:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni IZVIRNO SPOROČILO: al bina [Spliš, pa ti znaš štrikat! Ne bi? Potem bom imela še večjo rit, že zdaj mi ven štrli. Pa še krilo se bi potem na hlače prijemalo, če bi bilo štrikano. Ja, kaj pa boš potem?
|
|
|
|
RE: Poletno krilo, škornji in mraz 7.11.2007 14:20:40
|
|
|
|
kofetek2010
|
najbolj, da kontaktiraš Piko74, ona je mojstrca štrikanja.... za bosance pa je kr domačica
|
|
|
sindarinKaj je vaša najbolj pogosta prva odločitev pri nakupu igrače?izberem igračo (
48%)
določim okvirno ceno (
24%)
izberem trgovino in potem poiščem igračo (
15%)
drugo (
14%)
Število vseh glasov: 192Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!