Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Za vse nas, ki bomo ta mesec postale srečke 16.12.2004 11:43:16
Sisy
:bravo::bravo::bravo:
prov zanima kok nas bo res :nosecka:
neki morm pa priznat....dons sem naredila že test-si niiiisem mogla pomagat in valda je bla samo enna črtica!:((:((:(( preden sem vstala sem sanjala da sem zagledala :modri: in valda vraževernica kot sem sem upala da to kej pomen....:(
in to 4 dni prezgodi-halooo! sej sm sama kriva kva pa prehitevam dogodke,tok sm jezna nase ufffff....:grrr:
Za vse nas, ki bomo ta mesec postale srečke 16.12.2004 12:02:11
bambi
No, ker ste se vse prijavile še za december 2004, pa vam vsem dajem prednost in se prijavljam za Januar 2005, torej s srečo v Novo leto, mi bomo Božička naredili, ker imam ravno takrat O, sedaj pa aje z menoj naša nezaželjena prijateljica M:hudicek: in upam da je vam ne bo potrebno gostit....
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Na Novo leto 2005 :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Mi pa bomo namesto daril pod jelkico....... hlačke odpirali in :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
Za vse nas, ki bomo ta mesec postale srečke 16.12.2004 12:29:07
enci
Meni sta s Katjo napovedali da bom januarja sporocila veselo novico :zmeden::ups::zmeden2:?! Ce bom februarja pa nic zato, samo da bo!! He he :)-:bravo::)-:bravo: lp enci:metulj:
Za vse nas, ki bomo ta mesec postale srečke 16.12.2004 12:36:13
emaa
Dopolnjujem seznam pupika baguska saba Pika74 A&T Teya Urša76 GoYa biba77 Kinokija Cmokec petja enci Andrejka76 še ena Teja Neža81 naja78 Simona sisy lb Clea Alaja Anja26 Špela Ema - čeprav, če bo, bo bolj januar 2005, skupaj z Bambi:bravo: