Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zanimajo me cene polaganja knaufa 5.11.2007 19:29:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Pr nama smo kar sami delal. Sploh ni tako težko. Je prišlo pa 5x cenej kot je bil predračun od enih par firm. S tem da smo še izolacijo dali, oni so računali brez.
|
|
|
|
RE: Zanimajo me cene polaganja knaufa 5.11.2007 20:44:48
|
|
|
|
Anonimen
|
midva pa šše ččakava na predraččun. sorry, mi dvojne šš in čč je pišše..
|
|
|
|
RE: Zanimajo me cene polaganja knaufa 6.11.2007 14:33:17
|
|
|
|
gajka
|
Kolikor sem se zanimala, je polaganje knaufa (+ profili in folija) cca. 15 eur/m2, brez materiala seveda. Z materialom je okrog 30 EUR/m2. Smo se tut mi odločili, da bomo kr sami zavihali rokave.
|
|
|
|
RE: Zanimajo me cene polaganja knaufa 6.11.2007 14:35:48
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
To počneva kar sama, + par dodatnih rok, včasih tast, včasih kakšen kolega.
|
|
|
|
RE: Zanimajo me cene polaganja knaufa 6.11.2007 16:09:29
|
|
|
|
Muca Copatarica
|
Hvala za odgovore. Zanima pa me, glede na to da večinoma polagate sami, kako veste katero debelino knaufa uporabit, pa vse kar spada zraven. Hvala in lepo se imejte.
|
|
|
|
RE: Zanimajo me cene polaganja knaufa 6.11.2007 16:12:21
|
|
|
|
natasaom
|
sej ti v trgovini vse razložijo kako in kaj-sej zato so tam
|
|
|
|
RE: Zanimajo me cene polaganja knaufa 6.11.2007 16:20:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Muca Copatarica Hvala za odgovore. Zanima pa me, glede na to da večinoma polagate sami, kako veste katero debelino knaufa uporabit, pa vse kar spada zraven. Hvala in lepo se imejte. Nama so v trgovini razložili glede debelin, delali smo pa bolj po občutku. Mal probaš, zajebeš, pa na novo probaš.... Fajn je da nisi sam, midva sva mela kar nekaj kolegov ki so pomagali. Pa sva pršla ful cenej. Material + pivo in pice....5xcenej k plačat podjetju .
|
|
|
|
RE: Zanimajo me cene polaganja knaufa 6.11.2007 17:18:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Muca Copatarica Hvala za odgovore. Zanima pa me, glede na to da večinoma polagate sami, kako veste katero debelino knaufa uporabit, pa vse kar spada zraven. Hvala in lepo se imejte. Drgač pa pejt do firme KNAUF al kej podobnega in reč za profesionalne prospekte. Notr so vsa navodila kako in kaj mora bit kaka debelina in kakšen je način montaže...Praktično je vodnik 'How to' na en izi način. Pa z risbicami Dobr da si me spomnila, bom šla zdej dol iskat, da še knaufarska dela naštudiram. TNX
|
|
|
|
RE: Zanimajo me cene polaganja knaufa 7.11.2007 7:47:20
|
|
|
|
kalbo
|
Na knaufovi in rigipsovi strani so tehnični listi, kjer vse piše in je vse narisano.
|
|
|
|
RE: Zanimajo me cene polaganja knaufa 7.11.2007 7:50:20
|
|
|
|
kalbo
|
Če pa na ZS pošlješ mail, dobiš tehnične liste po mailu, ker jih mam tule spravljene.
|
|
|
|
RE: Zanimajo me cene polaganja knaufa 7.11.2007 16:08:16
|
|
|
|
Muca Copatarica
|
Kalbo, hvala. Si bom ogledala na teh dveh straneh, če pa me bo še kaj zanimalo te kontaktiram na zs, prav?
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?