|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pa kaj ti je?
16.12.2004 11:25:03   
saba
wawww Urša. sam ti si pa full že velik nosečka...3 mesece!!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Pa kaj ti je?
16.12.2004 11:35:28   
pupika
Ja Urška, ti si pa res že full časa :nosecka: Čim hitreje pokliči G. Kako pa se kaj počutiš. Zdej je pa še mene začel mal matrat, ker meni sta se tud na BC in romed pojavili rahli črtici, potem pa M, ampak šibka. Zdej sem pa že sama sebi tečka s tem ko ne vem na čem sem. Sestra pri G mije naredila test, pa je rekla, da nisem, no in potem se s tem tolažim, da siher nisem. Ni mi pa jasno, da mije M zamujala prvič v življenju in to še 8 dni.

Urška sem tako vesela zate, ker si si tako močno želela, pa te je uslišal, tisti tam gor.

lp, pupika

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Pa kaj ti je?
16.12.2004 11:50:02   
clea
:bravo::bravo::bravo:BRAVO URŠKA:bravo::bravo::bravo:

Res čestitke,pa čim lepšo nosečnost in zdravega :duda: ti želim!

:rozica::rozica::rozica:

Clea

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Pa kaj ti je?
16.12.2004 12:00:15   
koala
Hojla Urška!
Sem full vesela zate, da ti je uspelo, maksimalno uživaj z svojo pikico.

Kar se pa tvojega vprašanja tiče, jaz bi mu povedala, pa ne zato, ker bi kaj želela od njega, ampak zato, ker ima otrok pravico do očeta in oče pravico do otroka, karšnikoli so odnosi med vama.
Je že res, da ni lepo od njega kako se je obnašal do tebe, a povezuje vaju pikica in njena starša bosta vedno pa če sta par ali ne!

Koala

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Pa kaj ti je?
16.12.2004 12:33:19   
Urša76
thanks bejbe za lepe želje.

da vam opišem še drugi razlog, zakaj sem vsa panična da ne bo z :duda: kaj narobe.
ker mi je samova teta prerokovala in povedala
1. da se bova s samom razšla in da bo spet s svojo bivšo,
2. da se moja 1. nosečnost ne bo dobro končala
3. da s samom ne bova imela skupnih otrok
4. da bom imela otroke
5. da bom spoznala "ta pravega" in bom z njim zelo srečna.

zaenkrat je še vsem čisto vse uganila oz. prav napovedala.

pri meni zaenkrat drži tisto pod: 1.!!!
no, pa sem povedala, se odkašljala...

ajoj, saj bom še pregorela!!

lp, urša

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Pa kaj ti je?
16.12.2004 12:49:36   
baguSka
Urša jst nč kej preveč ne verjamem temle prerokovalkam! Sama osebno ne hodim ker se mi zdi brezveze! Hodjo pa nekatere moje prjatlce in moram rečt da včasih zadanejo včasih pa ne! Niso 100% zanesljive!!!!
Moji tašči so tud že pred enim letom napovedal da bo babica, pa še zdej nč!:zmeden:

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Pa kaj ti je?
16.12.2004 13:25:52   
pupika
Urška jaz mislim, da se da usodo spreminjati. Ni vse res kar rečejo veš. Zato pa probaj odmislit te črne misli, ker to škodi tebi in tvoji :duda:. Čimbolj pozitivno razmišljaj in z veliko veselja, ker v tebi raste tvoja mala pikica.

lp, pupika

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Pa kaj ti je?
16.12.2004 13:31:09   
dory
Ah tale prerokovanja so lari fari...vsak je svoje srece kovac...na vsakem kriziscu sta dve poti...ena dobra in ena malo manj dobra...ce se odlocimo za tisto drugo, se lahko ogromno naucimo in na koncu vedno pridemo na tisto dobro...jah ljudje smo pac taki,da je moramo it veckrat okrog ovinkov kot pa direktivo udart :)...tko da sprosti se,zadihaj in dobro premisli,kako bo odslej potekalo tvoje zivjlenje...kot kaze se obetajo velike spremembe...zatorej s cimvec volje in pozitivnega razmisljanja njim na proti...

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   Pa kaj ti je?
16.12.2004 15:23:45   
Urša76
punce moje,
urša ma vas rada!

hvala za vse čestitke, vzpodbudne besede, nasvete...

še enkrat vsem skupaj HVALA.

vam pošiljam :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

pa en kup :pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs:

ve morte pa veselo :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
da bodo potem v letu 2005 deževale :duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda:.

še enkrat vse najlepše,
vaša urša

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   Pa kaj ti je?
16.12.2004 21:51:24   
Andy13
Urša, čestitke tudi z moje strani! To je pa res lepa novica, pa imamo novo srečko :nosecka:
Vse naj, naj! :duda:

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   Pa kaj ti je?
17.12.2004 7:54:13   
simonas
ČESTITKE!!!!:bravo::bravo::bravo:

Simona

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 36
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.