Pa kaj ti je? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Urša76 -> Pa kaj ti je? (16.12.2004 10:01:43)

Tko me je zmeri moj samči spraševal...
In jaz sem rekla: "Nič mi ni. NOSEČA SEN."
Pa ni blo nikol nič od tega.

Ampak danes, danes pa je...

lep dan vsem,
+ Urša

Tejčika -> Pa kaj ti je? (16.12.2004 10:02:50)

Urša, če prav razumem si postala :nosecka:

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

saba -> Pa kaj ti je? (16.12.2004 10:04:01)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

nosečka

joj kako lepo, :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

kaj res? kaj res?.....9nebesa9nebesa9nebesa

jupiiiii:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

martita -> Pa kaj ti je? (16.12.2004 10:04:02)

:bravo: :bravo: :bravo::bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

Urša76 -> Pa kaj ti je? (16.12.2004 10:04:06)

jap...

dory -> Pa kaj ti je? (16.12.2004 10:04:27)

:bravo::bravo::bravo:

saba -> Pa kaj ti je? (16.12.2004 10:05:05)

Oprosit urša ki te vprašam,...sem pač bolj malo brala ta mesec, kako se je potem končala love story s samotom?:zmeden:

Teya -> Pa kaj ti je? (16.12.2004 10:05:18)

iiiiiii.......četitke!!!!:bravo::bravo::bravo:

biba77 -> Pa kaj ti je? (16.12.2004 10:06:05)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Imamo jo... SE ENO SRECKO :nosecka:!!!!!!

baguSka -> Pa kaj ti je? (16.12.2004 10:08:10)

SE PRIDRUŽUJEM S ČESTITKAMI!:)
:bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica:
ZAKON NAŠA NOVA SREČKA :nosecka:!!
Le glej da nas boš še kej pršla obiskat na tale forum! :)

GoYa -> Pa kaj ti je? (16.12.2004 10:08:29)

Čestitke novi nosečki :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Urša76 -> Pa kaj ti je? (16.12.2004 10:08:51)

uh, saba, bolj za en k...
sva se razšla. on je šel nazaj k bivši, jaz pa sama.on ne ve da sem :nosecka:. pa tud ne vem a naj mu povem. k se glih ne pogovarjava ne vem kolk. dajte mi kak nasvet kaj bi ve naredile. moram rečt, da je il kr mal zloben do mene: bil je z mano & z bivšo v istem času.
kaj ve pravte. kaj naj naredim: povem ali ne???

saj mi itak ne bo verjel, bo reku da sem se zmislila, ker ga hočem nazaj dobit. ziher, tok ga pa poznam...
lp, u.

pupika -> Pa kaj ti je? (16.12.2004 10:09:29)

ČESTITKE!!!!!

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Urša kolko se spominjam si ti že kar lepi čas noseča, tudi mene zanima kako se je kaj spletlo z vama z Samotom. Kolko časa si že srečka?

LP, pupika

baguSka -> Pa kaj ti je? (16.12.2004 10:13:17)

:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:A tko grd je do tebe!?:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr: Jst sm pa misnla da sta skupi..:zmeden: Hm.. Jst bi z novičko po moje še mau počakala!:zmeden2: No čist prepričana pa nism.. Zoprna situacija!

saba -> Pa kaj ti je? (16.12.2004 10:15:42)

ufff Urška nisem vedla da je blo tako grdo. Sem mislila da sta se samo pustila, ne pa da je šol k bivši (prasec!)

oprosti besedi. Nevem kaj ti rečt, ne morem ti dat nasvetov ker še sama ne vem kaj bi, če bi bila na tvojem mestu: ali povedat ali ne.

Sicer pa, glede na to da je on oče prej ali slej bo izvedel. Ker vem kako si si želela :duda: sem zate prav srečna.......lahko pa pustiš času čas, da se stvari razvijejo same od sebe....jaz ti želim veliko sreče in notranjega mira. Da bi bila srečna, sreča, srečna..:love::love::love:

pupika -> Pa kaj ti je? (16.12.2004 10:15:42)

Joj Urša sem upala, da se je med vama vse lepo rešlo. Jaz bi mu na tvojem mestu povedala, vendar bi mu dala vedet, da od njeg ane pričakujem nič, samo tolko, da bo vedu da ima otroka. Saj vem, da je naredil nesramno, zato bi mu pa tudi povedala, da od njega ne pričakujem nič.

Urša nekje na tem svetu obstaja moški samo zate, ki te bo ljubil, spoštoval, .... Ponavadi pride to velikih sprememb ravno takrat ko najmanj pričakuješ.

Pazi nase in :duda:

Veliko sreče ti želim.
lp, pupika

dory -> Pa kaj ti je? (16.12.2004 10:16:30)

Uf Ursa76...mal neprijetna situacija...z novicko rajs mal pocakej...ima sicer pravico da ve,ampak ce se je odlocil za bivso,potem tudi otrocek ne bo imel vpliva...tile tipi so:hudicek:..je moj primorec naredil isto...ampak kdo ga rabi?:zmeden:...mi2 takega ne...

A & T -> Pa kaj ti je? (16.12.2004 10:20:12)

Cestitke :bravo:tudi od mene, ceprav tvoja situacija ni ravno roznata in da bo verjetno prihodnost se tezka.

Brez zamere in se enkrat jupi.

Cao!

pupika -> Pa kaj ti je? (16.12.2004 10:21:51)

Že dve punci z tako usodo. Jaz takih moških sploh ne razumem. Zgleda, da sta brez odgovornosti in še niso dovolj zreli za masrikatero stvar, zato pa bosta tolko bolj srečni Teja in Urša, brez njiju. Nekega dne, pa bosta vidvi najbolj srečni ženski z zelo dobrim moškim.

Jaz vama želim vso srečo.

:rozica::rozica::rozica::rozica:

dory -> Pa kaj ti je? (16.12.2004 10:24:11)

Nosecnost brez njega je bila tezka,a takoj ko se je mali rodil je zame posijal soncek srece...definitivno je bolje brez njega...otrok ne spremeni nikogar...ce ni sel prej bi sel pa kasneje...kar znajo znajo...vse pa se pride..v to sem prepricana...tako,da glavo pokonci ursa...

Špelka -> Pa kaj ti je? (16.12.2004 10:46:24)

Uvau, Uršika, vseee čestitke!!!
Kar se pa tiče tvojega vprašanja: najprej mora biti tebi jasno, ali hočeš tega otroka ne glede na to, kako se bo razpletlo med vama s Samotom. Potem ti mora biti jasno, ali Samota še ljubiš, mu lahko oprostiš in kaj pričakuješ od njega. Potem: ali boš lahko živela mirno z njm naprej, kar ti je naredil, glede na to, da pravijo: kar se zgodi enkrat se večkrat. No, potem šele se odloči, kdaj mu boš povedala če sploh. Seveda pa biti pameten, če nisi v tvoji situaciji, ni ravno v pomoč.

Vsekakor, uživaj s težko pričakovanim otročkom in vedi: bog nam nikoli ne naloži več, kot zmoremo prenesti.

Vso srečo, če hočeš, piši!!!!!

LP, :angel:

enci -> Pa kaj ti je? (16.12.2004 10:57:00)

Urša76,
UAU .... CESTITAM!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo:
Situacija je res malce neprijetna ... ne vem, kaj ti napisati, ker je, kot je čakajoča napisala, lahko govoriti nekomu, ki ni v isti situaciji!!!
Želim ti VSO SRECO:pujs::pujs::pujs::pujs::pujs:!!!

lp
enci:metulj:

Anonimen -> Pa kaj ti je? (16.12.2004 11:00:20)

:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::modri::roza::modri::roza::modri::roza::duda:

pupika -> Pa kaj ti je? (16.12.2004 11:09:44)

Urška, daj povej mi prosim. Kolko se jaz spomnim, si ti imela vmes eno M, pa si bila vseeno noseča. Ali se motim? Pa nisi vedela, potem si pa ta mesec začela sumit.

Sedaj pa hitro k G, da boš videla svojo :duda:

lp, pupika

Urša76 -> Pa kaj ti je? (16.12.2004 11:22:22)

pupika. tkole je blo 5.10. en dan izcedka + 30.10. 2 dni izcedka.

nisem vedla, sam mi je blo blazn čudn, k so mi vse hlače bile ozke, pa modrc za 1 cifro večji.
pa sem najprej mislila, da sem se zredila.

ampak sem vč. zvečer nardila test MB Check. in 2 črtici...

danes al pa ju3 moram g poklicat, pol pa dalje...
sem pa zihr zanosila enkrat od sredine sept. pa do konca sept.
sem računala ovulacijo...

lp, u.

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>