Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nekaj me boli v trebuhu... 5.11.2007 16:17:30
|
|
|
|
Muca83
|
pa ne vem kaj. Upam, da mi katera zna razjasnit kaj naj bi bilo. Bolečina se nahaja nekje tam, kjer sicer občutim recimo menstrualne bolečine, ampak ne vem če je ravno v maternici. Je pa točno v sredini telesa, tako da jajčniki niso. Do menstruacije je še minimalno 10 dni, tako da to sigurno ni to. Pa tudi ni to kot krči ampak neka konstantna bolečina, ki sicer vsake toliko mine, ampak je pa vedno huje. Začelo se je pred ene 3 dnevi, ko me je samo nekajkrat špiknilo nekje notri, danes me pa že kar precej konstantno boli. A je možno, da bi bil mehur? Res sem šla danes v službi ene 10x lulat, ampak je bilo vsakič veliko in urin je normalne barve. Izcedka ni nobenega. Prosim če je imela katera kdaj podobno situacijo, da mi pove, ker ne vem a naj se obrnem na splošnega zdravnika ali na ginekologa
|
|
RE: Nekaj me boli v trebuhu... 5.11.2007 16:38:13
|
|
|
|
Limona
|
Ko je mene tako bolelo sem imela cisto na jajčniku. Ene 3,5 cm veliko. Dobila sem antibiotik in mi je splahnelo tako, da nisem potrebovala operacije. Probaj naprej pri tistem zdravniku, kjer boš najprej na vrsti. Pri meni je to pri splošnem zdravniku, ker pri ginekologinji me naroči z ful zamudo...mislim pa da je vseeno pravi naslov ginekolog.
|
|
RE: Nekaj me boli v trebuhu... 5.11.2007 16:57:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Vsaj pokliči G in vprašaj kako in kaj.
|
|
|
|
RE: Nekaj me boli v trebuhu... 5.11.2007 19:11:11
|
|
|
|
Čupka
|
Lahko je mehur...lahko pa hormonske spremembe
|
|
|
|
RE: Nekaj me boli v trebuhu... 5.11.2007 19:22:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Muca moja,tule pa nimo dohtrji,ne mormo ti povedat,kaj in zakaj te boli. Bo treba kar k G.Lahko je res mehur ali pa hormoni rulajo 100 na uro,če praviš,da je še 10 dni do M.Saj boš dočakal in doživela,da te bo tudi bolelo kar tako,pa čeprav si naprimer že 6 dni po M.
|
|
|
|
RE: Nekaj me boli v trebuhu... 5.11.2007 22:50:47
|
|
|
|
Moyca_
|
k zdravniku
|
|
RE: Nekaj me boli v trebuhu... 6.11.2007 16:48:52
|
|
|
|
Muca83
|
No saj ne pričakujem, da boste zdravnice. Samo nisem vedla na koga se obrnit, na ginekologa ali na splošnega zdravnika. In več glav več ve. Izgleda, da se ne bom na nikogar. Včeraj kake 3 ure po tem, ko sem napisala to temo, sem začutila še močno špikanje v jajčniku in izgleda, da je vse to neka hudo močna ovulacija. Sem bila pa 100%, da sem jo imela že v petek. Danes je pa bolečina čisto minimalna, oz. je skoraj ni. Vsakič ko že res mislim, da poznam svoje telo mi jo takole zagode in naredi nekaj novega.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?